Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKas keegi oskab seletada, miks sellise kehatüübiga neiud mitte kunagi vasaraheites medalile ei võistle? Kas massi eelis on siis nii suur, et isegi parema tehnika ja kaarega viskajad ei saa massinaistele vastu?
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustÄkki ei oleks nii õel ja väljendaks end tiba viisakamalt ehk?
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustViisakus on tähtis, aga ausus on kõige tähtsam.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKes on Heidi Hanso? Ma googeldasin teda ja 3 lehe peale aru ei saanud, et millega tegeleb ka nö igapäevaselt. Mida ma temast tean aga - ta on staarkoroonik, ta on mitmeid kordi võtnud oma tisse paljaks ja nüüd ta läks hiljuti oma mehest või naisest lahku.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKes on Heidi Hanso? Ma googeldasin teda ja 3 lehe peale aru ei saanud, et millega tegeleb ka nö igapäevaselt. Mida ma temast tean aga - ta on staarkoroonik, ta on mitmeid kordi võtnud oma tisse paljaks ja nüüd ta läks hiljuti oma mehest või naisest lahku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustOli/on Kanal 2 saatejuht, teletoimetaja, Pajuvärava talu perenaine ja minu kooliõde (klass/kaks vanem) - hästi sümpaatne ning positiivne inimene. Tal on mega äge tütar, keda isegi hoitud päeva/kaks kui nende lähedal Tallinnas elasin.
Mis saadet juhtis muidu?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustTofoa, kas märkisid ülesse järjekordse killu sellest kuhilast.
Mis saadet juhtis muidu?
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustTa reeglina toimetab neid aga esimesena meenus mingi lemmikloomade oma, kiire googeldamine andis pealkirjaks; "Lemmikute lemmik".
toimetama <27>. Perenaine toimetab köögis, toimetab koduseid töid (teha), toimetab loomi. Töömees toimetas mootori kallal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar