Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
-
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kes on Heidi Hanso? Ma googeldasin teda ja 3 lehe peale aru ei saanud, et millega tegeleb ka nö igapäevaselt. Mida ma temast tean aga - ta on staarkoroonik, ta on mitmeid kordi võtnud oma tisse paljaks ja nüüd ta läks hiljuti oma mehest või naisest lahku.Kommentaar
-
Ta tegi mingit telesaadet ja sai sellega semikuulsaks. Võitleb kehapositiivsuse eest ja näitab paljaid rindu regulaarselt.Kes on Heidi Hanso? Ma googeldasin teda ja 3 lehe peale aru ei saanud, et millega tegeleb ka nö igapäevaselt. Mida ma temast tean aga - ta on staarkoroonik, ta on mitmeid kordi võtnud oma tisse paljaks ja nüüd ta läks hiljuti oma mehest või naisest lahku.Kommentaar
-
Oli/on Kanal 2 saatejuht, teletoimetaja, Pajuvärava talu perenaine ja minu kooliõde (klass/kaks vanem) - hästi sümpaatne ning positiivne inimene. Tal on mega äge tütar, keda isegi hoitud päeva/kaks kui nende lähedal Tallinnas elasin. Tal on veel mitu õde/venda, nende hulgas Hannes ja Heiki Hanso.Kes on Heidi Hanso? Ma googeldasin teda ja 3 lehe peale aru ei saanud, et millega tegeleb ka nö igapäevaselt. Mida ma temast tean aga - ta on staarkoroonik, ta on mitmeid kordi võtnud oma tisse paljaks ja nüüd ta läks hiljuti oma mehest või naisest lahku.Kommentaar
-
Tofoa, kas märkisid ülesse järjekordse killu sellest kuhilast.
Mis saadet juhtis muidu?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Sõnaga "toimetama" on märgata järjekordset diskrimineerimist ka ÕS tasandil fyi. Nõuan sooneutraalset ÕS!
toimetama <27>. Perenaine toimetab köögis, toimetab koduseid töid (teha), toimetab loomi. Töömees toimetas mootori kallal.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar