Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustno täpselt. nahhuj netis surfata ja siis veel kohapeale minna. Vali üks!
Kommentaar
-
Ja apteegis miskit küsida. Noh, mul üks tuttav käis siin mingi aja eest lõunate ajal ühe daami juures ventileerimas. Läks apteeki.
"Tere, palun mulle need kondoomid," ütles üsna vaikselt.
"Oot, mida?" kisendas selline pensioniealine apteeker üle saali, teised pensioniealised klient-daamid pöörasid pilgud.
"No palun need kondoomid," näitas näpuga.
"Aa, kondoomid? Millised?" küsis apteeker. Klient-daamid hakkasid muhelema.
"No need väikesed täppidega!" hõiskas klient vastu.
"Ahaa!"
Kõigil oli huvitav tuju.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas Jaak Joala on endiselt Viljandis kastis?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas Jaak Joala on endiselt Viljandis kastis?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustkas NFLi "õigeks" jalkaks kutsuvad (euroopa) inimesed tahavad ennast erilisena tunda?
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustMinu lemmikud on inglise keelt mitte emakeelena kõnelevad inimesed, kes jalka kohta "soccer" ütlevad. Oma emakeeles öeldakse Fußball või Fútbol, aga soccer on justkui "suupärasem". Äge.On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustIirlastel on ka soccerIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustMis on sellise asja mõte, nagu hetkel TV6s - kolm täiskasvanud meest vaatavad monitoridelt rallit ja ajavad vaatajatele lolli juttu sellest, mida nad monitoridelt näevad?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar