Ma võin olla nii sina, kui tema. Ma võin ükskõik kelle kuju võtta. Ma võin isegi sinu kuju võtta telekavaataja…
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustMa võin olla nii sina, kui tema. Ma võin ükskõik kelle kuju võtta. Ma võin isegi sinu kuju võtta telekavaataja…Dopplers (also called shifters, vexlings, mimics, doubles, imitators, or pavrats) are shapeshifters who can take the form of anyone or any beast they have encountered, provided it has a similar body weight. They used to live in the plateau near modern-day Novigrad, but moved to the city itself after it proved to offer more possibilities of survival. Before the First Landing, dopplers used to inhabit a plateau and forests near the Pontar Delta. They spent time taking forms of wolves and other ani
Kommentaar
-
-
Algselt postitas El President Vaata postitust
main-qimg-4e80b7fa545aaa95007cb461e0ee54f8-lq.jpgIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustmiks kõik kanalid ja meedia on kerrosi ja timmereid täis? missugune endast lugupidav inimesi laseb rumalaid lihtsalt scammida? disgusting"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitust
Klikk on kunn. Nüüd palun küpsist.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Kuidas käivad inimesed kontserditel seisukohtadel? Kas ma käin liiga tihti käimlas?
Ma ei saa aru sellest nagu. Inimesed kuskil suurematel statkadel näpud püsti lava ees. Seal ju miinimum mitu tundi peab seisma. Mis teed kui häda tuleb? Lased säärde? Kas seal on spetsialistidel mingi vedeliku tarbimise strateegia eelnevad päevad? Mis see on?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKuidas käivad inimesed kontserditel seisukohtadel? Kas ma käin liiga tihti käimlas?
Ma ei saa aru sellest nagu. Inimesed kuskil suurematel statkadel näpud püsti lava ees. Seal ju miinimum mitu tundi peab seisma. Mis teed kui häda tuleb? Lased säärde? Kas seal on spetsialistidel mingi vedeliku tarbimise strateegia eelnevad päevad? Mis see on?
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitust
Täiskasvanud inimene vast suudab 1-2h pissihäda kinni hoida, või kuidagi arvestada sellega? ei? Nooremana on käidud viskamas küll… püksi ei teinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Sa ei lähe Wembleyl esiritta seisma perioodiks 1-2h samas. Verevi jaanipidu ei mõelnud siinkohal ju.
Samas tuleb tunnistada, et kuigi wembleyl on käidud, siis mitte kontserdil. Seal mingid teised liikumised vb
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitust
Nii palju, kui mina kontserditel olen käinud, need üldiselt üle kahe tunni ei kesta. Festaritel on üldjuhul esinejate vahel pausid, erinevad lavad jne. et noh valid endale meelepärase bandi, viskad 2h näppu, peale seda käid kusel ja liigud edasi.
Samas tuleb tunnistada, et kuigi wembleyl on käidud, siis mitte kontserdil. Seal mingid teised liikumised vb
Et ma niiväga ei mõelnud mingeid saku suurhalli live'e.
*Mine vittu Covid. Pre Covid ei olnud mul kahjuks ressursse selliseid unistuste täitmise jaoks. Ja The Bossi kontsert on seal mingi top 10 unistustes. Ja nüüd vaikselt... jääb juba hiljaks. Ja suuri kontserte tal tulemas ei ole
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Bruce Springsteen lükkab rahulikult 3-4 tunniseid usas kui ta oli mingi 65 aastane full statadel*. Sa ei liigu esireast sealt ära. Mul küsimus tekkis tegelikult lhv foorumis postitatud sellest videost.
adult diaper peaks kah toimima, aga Metallica kontserdile vist sellega ei läheks?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar