Möödunud aasta oktoobris sain Tamperes parkimise eest trahvi. Toona ununes täitsa ära ja tasunud pole tänase päevani, kuni ilmus mu trahvikviitung asjade vahelt taas välja. Lihtsam on muidugi see ära maksta, aga lihtsalt puhthuvi pärast, et kui siiani pole ühendust võetud, kui suur on tõesnäosus, et mingi hetk tuleb nii a la 10kordne summa teavitusega või nad isegi ei ürita?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas ltltl Vaata postitustMöödunud aasta oktoobris sain Tamperes parkimise eest trahvi. Toona ununes täitsa ära ja tasunud pole tänase päevani, kuni ilmus mu trahvikviitung asjade vahelt taas välja. Lihtsam on muidugi see ära maksta, aga lihtsalt puhthuvi pärast, et kui siiani pole ühendust võetud, kui suur on tõesnäosus, et mingi hetk tuleb nii a la 10kordne summa teavitusega või nad isegi ei ürita?
Marraskuussa 2017 eurooppalainen yritys Lowell Group osti Lindorffin liiketoiminnot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa. Kauppaan kuului myös Intrum Justitian liiketoiminnot Norjassa. Myytyjen Lindorff liiketoimintojen nimi muuttui Lowelliksi lokakuussa 2018
Mõttekam ikka ära maksta. Inkasso firmad on suht tihe võrgustik siin põhjamaades.
Kommentaar
-
Algselt postitas ltltl Vaata postitustEi oskanud mujale teemasse postitada, aga moded võivad soovi korral liigutada.
Müün 2 piletit 15 euroga tk Ari Matti Mustoneni stand upile 6. mail Kehras. Normaalhind 20 euri tk.
Kommentaar
-
Algselt postitas ltltl Vaata postitustMöödunud aasta oktoobris sain Tamperes parkimise eest trahvi. Toona ununes täitsa ära ja tasunud pole tänase päevani, kuni ilmus mu trahvikviitung asjade vahelt taas välja. Lihtsam on muidugi see ära maksta, aga lihtsalt puhthuvi pärast, et kui siiani pole ühendust võetud, kui suur on tõesnäosus, et mingi hetk tuleb nii a la 10kordne summa teavitusega või nad isegi ei ürita?
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitust9. aprilli õhtul sättis Aivar õhtusese AK järel end Šveitsi poole teele. Sõrve poolsaarelt Fifa peakorterisse Zürichis ja tagasi on Google Mapsi andmetel 56 tundi puhast sõitu. Umbes 68 tundi pärast teeleasumist oli ta aga Kuressaares tribüünil. Kas Aivar ei maga?
Kommentaar
-
Algselt postitas qrat Vaata postitustKeegi viimasel ajal Prantsusmaal käinud? Kas riiki sisenemisel on endiselt vaja covid/läbipõdemise passi või negatiivset testi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustKohta, kus Tallinnas otsida käekella rihmasid?
Kommentaar
-
Vaja minna neurokirurgi juurde, et pääseda kompuutrisse, et teha pilte seljast kus aastaid diskidega probleeme olnud ja potentsiaalselt nüüd ka operatsiooni vaja. Saatekiri olemas aga aastal 2022 ei ole hetkel ühtegi vaba tasuta aega neurokirurgidele.
Mis see võimalus on, maksta lihtsalt tasulise eest, siis pead ise ka kõik kompuutrid ja asjad kinni maksma nagu ma aru saan? Keegi oskab hinnata kui palju see võiks maksta? Või soovitada mis variandid sellises olukorras on?Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustVaja minna neurokirurgi juurde, et pääseda kompuutrisse, et teha pilte seljast kus aastaid diskidega probleeme olnud ja potentsiaalselt nüüd ka operatsiooni vaja. Saatekiri olemas aga aastal 2022 ei ole hetkel ühtegi vaba tasuta aega neurokirurgidele.
Mis see võimalus on, maksta lihtsalt tasulise eest, siis pead ise ka kõik kompuutrid ja asjad kinni maksma nagu ma aru saan? Keegi oskab hinnata kui palju see võiks maksta? Või soovitada mis variandid sellises olukorras on?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar