Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Tahaks auto talvisest sopast puhtaks pesta ja ära vahatada. Kas ja millist vaha/pinnakaitset tasub peale panna? Kuidas need päriselt kestavad? Millel parim hinna-kvaliteedi suhe on? Kus kohas te laste enda autot väljast pesta ja vahatada?
Näide Värvilised pesulast:
Püsivaha (kestvus 6 kuud) (100.00€)
Kestevvaha Paint Sealant (kestvus 8-12 kuud) (140.00€)
Keraamiline pinnakaitse (kestvus 1 aasta) (180.00€)
Keraamiline pinnakaitse (kestvus 2 aastat) (250.00€)The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Kui just mingi töö Berlingoga ei sõida tasub alati vahatada. Kestab päris hästi. Tavaline vaha, kui korralikult on tehtud, peab vastu 2 aastat umbes, isegi 3-4 aasta pärast on ka veel efekt täiesti tajutav. See jutt kehtib muidugi kui vältida harjadega pesulat, aga seda teeb iga kultuurne autopede nagunii
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitust
Palka tasub kindlasti teenida, aga ma usun, et siia ongi see koer maetud. Sest praegu tundub osadele inimestele, et avalikku sektorisse minnakse rikkaks saama, mitte palka teenima. Jah, härrased, kes teenivad 4k kuus naeravad selle üle, et 8k suuruse palgaga saadakse rikkaks, aga kui palju on Eestis peresid, kellele 5k suurune rahasüst päästaks päris paljudest igapäevamuredest ikka vägagi jupimaks ajaks? Võtaks nö pinge maha, kas tullakse ots-otsaga kokku kui pesumasin peaks katki minema vms. Ja seda, mida teha, kui lausa iga kuu 5k kontole tiksuks, ei suuda need inimesed üleüldse ette kujutada.
Seega kui sektorist seest ei saa, siis saab kas a) erasektorist või b) avalikust sektori teistest valdkondadest (va kui juht tuleb a la SoMist). Ja nagu siin on ka korduvalt vihjatud, siis erasektorist sellise tasu eest paraku väga keeruline sellist inimest leida (mis tõesti ei tähenda, et neid ei ole olemas). Ja nüüd tõepoolest - kui juht tuleb kuskilt ministeeriumist eluaegse ametnikuna (loe: ehk tegemist on poliitiliselt määratud juhiga), siis 8500 on overkill, sest ta eesmärk on suurenäosusega täita avaliku sektori tippjuhina kellegi "tellimust ja ootust", mitte arendada valdkonda.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Ma ei taha siin väga palju vastu vaielda selles osas, et mingis mõttes nõus ja nagu varasemalt mainisin, siis emotsionaalne teema ka. Aga kuna näide on väga tervisekassa juhi spetsiifiline, siis ma olen kimbatuses veidi, sest ma ei näe mitte mingit stsenaariumit, kuidas sinna juhiks saada näiteks konkreetse valdkonna tippspetsialisti - näiteks juhtimiskogemusega tippspetsialisti tervishoiuvaldkonnast seest.
Sest no kui erasektoris ma saan veel tulemustasust aru - tulemus on rahaliselt mõõdetav, siis kuidaviisi see avalikus sektoris iga aastaselt nagu kellavärk tiksub? Mis tulemused? Et sai oma tööga - mille eest niikuinii saab korralikku töötasu - hakkama? Braavo. Terve Eesti rõkkab.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustKui just mingi töö Berlingoga ei sõida tasub alati vahatada. Kestab päris hästi. Tavaline vaha, kui korralikult on tehtud, peab vastu 2 aastat umbes, isegi 3-4 aasta pärast on ka veel efekt täiesti tajutav. See jutt kehtib muidugi kui vältida harjadega pesulat, aga seda teeb iga kultuurne autopede naguniiThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Ma püsivahale päris 2 aastat efekti ei julgeks anda. Minu kogemuste põhjal jääb pigem ikkagi 6-12 kuu vahele. Keraamiline kate on pikaajalisem, aga ka tugevam. Päris poe parklas uksega saamise eest ei päästa, kuid väiksemad kriimud hoiab ära. Vahe kohta võib lugeda nt siit:
20 LEGEND
- Likes 1
Kommentaar
-
Kas need Kristiine ristmikul olevad punase foori kaamerad ühistranspordi peale ei reageeri või neid trahvide andmisel ignoreeritakse või on seal mingi muu skeem? Eile pani üks liinibuss väga tulipunasega ristmikule nii, et silm ka ei pilkunud. Ja enne kui mulle roheline tuli tegi sama vastassuunast tulnud troll.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKas need Kristiine ristmikul olevad punase foori kaamerad ühistranspordi peale ei reageeri või neid trahvide andmisel ignoreeritakse või on seal mingi muu skeem? Eile pani üks liinibuss väga tulipunasega ristmikule nii, et silm ka ei pilkunud. Ja enne kui mulle roheline tuli tegi sama vastassuunast tulnud troll.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKas kassipoegade uputamine oli 90ndate Eestis tavaline värk? Või see mingi borrowed memory mul?
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustMis on PM ajakirjanikel häda, et nad seda pronkssõdurit saaginut nii suure innuga taga ajavad? Ehk leiab praegusel ajal suuremaid kuritegusid, millest kirjutada?
Kommentaar
-
Puhas klikk ju. Vöi teeb see KAPOle ja meie julgeolekule teene kuidagi? Pigem vastupidi, see üleliigne kajastus pakubki venelastele head materjali, et näe millised fasistid siin Eestis on. Võta kasvöi Tallinna kommuun ette, seal on mitmeid arutelusi sadade kommentaaridega“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
- Likes 1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar