Algselt postitas Kasepats-Pidur
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitust
MInul jõudis Podcast Addicti kaudu hoolimata Soundcloudist loobumisest see saade vanaviisi kohale ja oli allalaaditav.
Siin ma selle nädala saadet ei näe?
Kommentaar
-
https://api.delfi.ee/media-api-podca...5106b7a755.rss
See on RSS link mida minu Androidi podcasti rakendus (Antennapod) kasutab ja seal see toimib.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustMida Viaplay premmi kommentaatorid nüüd järgmised kaks nädalavahetust teevad? Pannakse Bundesliga peale üle?
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustKuidas kasutajaid uues foormis blokeerida?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
- Likes 1
Kommentaar
-
On's keegi üllatunud?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
- Likes 2
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustKui ma olen rott ja genekat ei jaksa osta, siis kas on võimalik töötava auto pealt läbi piisava inverteri maja toita? Oletame keskmine auto millel on aku 100Ah, siis mis on maksimaalne wattide output?
Ei mõtlegi kahte sügavkülma töös hoida vaid pigem valgustus ja ruuter jne.
Kvaliteetne inverter võib maksta üsna kopsaka summa ehk erilist kokkuhoidu ma usun sa ei saa. Võid muidugi läbi teha ja tulemustest teada anda, oleks päris huvitav majanduslik katsetus.
Kommentaar
-
Õu, lapsevanemad.
Ma pean siin üks tööpäeva õhtu viima poisi koos tema lasteaiakaaslanna (ja tema emaga) kuhugi kohta, kus saaksid lapsed midagi harivat teha ja mina siis selle emaga ka rahulikult vestelda. Mingi põnevam muuseum või miskit muud sarnast ei ole veidi kauem lahti, kui ainult kella kuueni?
Millised on pädevamad lastele mõeldud söögikohad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÕu, lapsevanemad.
Ma pean siin üks tööpäeva õhtu viima poisi koos tema lasteaiakaaslanna (ja tema emaga) kuhugi kohta, kus saaksid lapsed midagi harivat teha ja mina siis selle emaga ka rahulikult vestelda. Mingi põnevam muuseum või miskit muud sarnast ei ole veidi kauem lahti, kui ainult kella kuueni?
Millised on pädevamad lastele mõeldud söögikohad?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar