markko kudu,
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustTöpa õpsid peavadki karmid olema!
Ja minu kunagine tööõpetuse õps oli ka napsusõberAm Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Nonii poisid, plaanis on minna kolmapäeval milanosse inter-roma mängu vaatama. Lugu selles, et sinna saab odavalt 1525 otse Tallinnast estonian airiga aga tagasi tulemine on probleem. Kas keegi oskab öelda, kuda ma tagasi sealt saan, sest eesti õhk ütleb tagasi tuleku hinnaks 5kilo?“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Pealik Vaata postitustNonii poisid, plaanis on minna kolmapäeval milanosse inter-roma mängu vaatama. Lugu selles, et sinna saab odavalt 1525 otse Tallinnast estonian airiga aga tagasi tulemine on probleem. Kas keegi oskab öelda, kuda ma tagasi sealt saan, sest eesti õhk ütleb tagasi tuleku hinnaks 5kilo?
Milan - Berlin 60 euri
Berlin - Tallinn 60 euri
mingid maksud tulevad ka vist veel peale.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas juhmard Vaata postitustAga minu eelmine töpa õps näitas lastele läbi akna kolmandat näpu vasakult poolt ja paremalt on ta ka kolmas.Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir Tamme Vaata postitustMeie töpa klass on keldris ja aknad on pm maaga samal tasandil, ükskord kehalise ajal tegi õps akna lahti ja ütles Sander on gay,(Nime vahetasin ära) ja näitas keskmist sõrme. Lihtsalt nii.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar