peaks ikka White Label olema aga just sooviks teada loo autorit
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a willKommentaar
-
Söögiplatsi juures on papa pizza. Seal kus tramm peatub, kui kosmose poole sõita. Saab kaasa osta sealt.Parem georg otsas kui Paul keres.Kommentaar
-
armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Eks ikka reeglite järgi. EMi'i omasid sulle juba selgitati. Aga üldiselt vöib igal turniiril see isemoodi olla. Jääb nii nagu korraldaja (reeglite tegija) ütleb.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Hahh!! Ega see mind ei huvita, et selle pärast vihaseks saada. Ma olen huvitatud kunstist - see on miski millest sa ei jaga mütsi ega ööd nagu ma aru saan.Algselt postitanud kasutaja ballack pooltarvestades sinu postitusi ühes teises teemas ei saa ma aru miks see sind kottima peaks? brasiilia lipu peale oleks tehtud siis saaks aru.
aga muidu võttes ma paneks selle teoga hakkama saanu seina äärde ja laseks maha ilma mingi süümepiina ja halastuseta.....türa ja munn selline.Kommentaar
-
Lapin minu teada.
Aga mul oleks endal ka üks abipalve. Kuidas ma saan Vistalt selle neetud User Controli maha, et iga uue programmi käima lülitades ei viskas ekraani pimedaks ja ei nõuaks continue vajutamist. Jubedalt tüütu on.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar