peaks ikka White Label olema aga just sooviks teada loo autorit
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Nuutu Vaata postitustSöögiplats, ka peale burksi on seal üht-teist
taku*, see bussijaama juures olev pitsa koht pole 24h avatud?forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas manitaaz Vaata postitustKui turniiril mängivad alagrupi mängudes meeskonnad 0-0 viiki, siis kuidas selgitatakse edasipääsejad?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas manitaaz Vaata postitustKui turniiril mängivad alagrupi mängudes meeskonnad 0-0 viiki, siis kuidas selgitatakse edasipääsejad?
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustpeetri on 24h avatud.. siin.. aga peale 23 saab aint sularahas maksta... tädi luugist teenindab sind:PParem georg otsas kui Paul keres.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballackarvestades sinu postitusi ühes teises teemas ei saa ma aru miks see sind kottima peaks? brasiilia lipu peale oleks tehtud siis saaks aru.
aga muidu võttes ma paneks selle teoga hakkama saanu seina äärde ja laseks maha ilma mingi süümepiina ja halastuseta.....türa ja munn selline.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustHahh!! Ega see mind ei huvita, et selle pärast vihaseks saada. Ma olen huvitatud kunstist - see on miski millest sa ei jaga mütsi ega ööd nagu ma aru saan.
Aga mul oleks endal ka üks abipalve. Kuidas ma saan Vistalt selle neetud User Controli maha, et iga uue programmi käima lülitades ei viskas ekraani pimedaks ja ei nõuaks continue vajutamist. Jubedalt tüütu on.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar