Keegi vutifännidest tänasel koristuspäeval(Teeme Ära 2008) ka käis ? Arvamusi,muljeid?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas NIRK Vaata postitustKeegi vutifännidest tänasel koristuspäeval ka käis ?
ajuvärdjate teemast keegi siiski käisGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas BeHappy Vaata postitustPalun andke Mulle link,kus D'Alessandro lööb otse nurgalöögist sisse,Real Madridi vastu,haigelt otsin,aga ei leia
ABISTAGEFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas MMclub Vaata postitustparem auto opel kui tšillin peatuses suitsukimudes trammi või trolli,
loodan et Opel valmistab ühistranspordi ja siis saate nendega sõita.
Kommentaar
-
Mis jama see on et kui Exploreriga foorumis mõnesse teemasse lähen viskab ette et mingi script muudab aeglaseks vms ja näen ainult ühte posti. sama probleem on oma mobiiliga foorumis käies, et võtab jõhkralt andmemahtu aga lehte ära ei laadigi. Kas viga on mu mobiilis ja arvuti Exploreris või milleski muus?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMiks ei tehta enam Soccernetti Klassika rubriike?
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustkas ma olen ainus, kes sellist sitta ei vaata nagu Eesti otsib superstaari?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar