Algselt postitas eestimees
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustei. Teretulemast klubisse.Algselt postitas aanvaller Vaata postitustKristiina on ülbeks läinud.
Laul oli kehvaa !Algselt postitas aanvaller Vaata postitustTaavi või Norman siis.
täitsa lõpp ikka. Taavi on out. Ma olin täitsa kindel et tema võidab.
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustkas ma olen ainus, kes sellist sitta ei vaata nagu Eesti otsib superstaari?Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustei. Teretulemast klubisse.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustJa põhjenda miks see sitt on?
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustJa põhjenda miks see sitt on?
Nohh selle saate sihtgrupp on teismelised tattninad.
Suurtele meestele ei peagi meeldima samad asjad mis mehehakatistele kellel kubemepiirkonda alles esimesed karvad tärkavad.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNohh selle saate sihtgrupp on teismelised tattninad.
Suurtele meestele ei peagi meeldima samad asjad mis mehehakatistele kellel kubemepiirkonda alles esimesed karvad tärkavad.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNohh selle saate sihtgrupp on teismelised tattninad.
Suurtele meestele ei peagi meeldima samad asjad mis mehehakatistele kellel kubemepiirkonda alles esimesed karvad tärkavad.
mil tärkas täna 322. karv.. ja ikka veel vaatan saadet:O
hull värk
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustmil tärkas täna 322. karv.. ja ikka veel vaatan saadet:O
hull värk
Sinu vaimne areng peatus 12 aastaselt.
See kui su välja näed 21 aastane ei tähenda automaatselt, et su mõistus on eakohane .
Sina pole just kõige parem näide, aga Ballack on hea näideInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustSee, et Normanide ja värkide fännid on mingid räiged pubekad, tähendab et kõik need 250 000 inimest kes seda vaatavad on pubekad? Võta kokku ennast.
250 000 my ass.
On olemas suured valed, väiksed valed ja statistika.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustMiks enamus inimesi soccernetis vaidlema hakkavad?miks ei võiks kõik teineteisega sõbralikult suhelda?AILTON
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar