Ma sooviks saada "Widescreen Mode - Dead Inside" lugu, kui kellelgil on anda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustMiks enamus inimesi soccernetis vaidlema hakkavad?miks ei võiks kõik teineteisega sõbralikult suhelda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Cule Vaata postitustMida sa üldse mõlised siin?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Cule Vaata postitustMida sa üldse mõlised siin?forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMiks on alkovabaõlu sama kallis kui tavaline? Ühele ei peaks ju aktsiisi mõjuma ometi.
Dannar, üritab vähem juua.
- tehakse Sakus valmis tavaline Originaal
- viiakse see Norra
- destilleeritakse mingi eriti-spets menetlusega sealt alko välja nii, et maitse natukenegi säiliks
- tuuakse tagasi ja pannakse pudelisse.
Kõlab nagu kallis.
ps. Alkoholivaba õlu on pededele«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Kas kellelgi on siukest ajakirja, ja just seda nr.?http://www.hobiklubi.ee/arhiiv/2006/7
juuli 2006. Suht ebareaalne tegelt.Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmida tähendab adsl internetiühendus. Kuidas ma tean ks mul on see või mitte?
eestis on umbes nii, et kui sul on Elioni ühendus, siis on sul ADSL, kaabalside firmadel on pisut teistsugune lahendus. teine võimalus on vaadata modemi pealt, kas sinna on kuhugi ADSL kirjutatud või ei. modem on see vilkuvate tulukestega karp laua all. kui karpe on mitu, siis see, mille küljest üks juhe seina läheb.
ps. ADSL on eriti laialt kasutusel pedede seas«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustPõhjus ilmselt valmistamise keerukuses. Ma pole 100% kindel, et see jätkuvalt nii käib, aga olen kuulnud säärasest ägedast lahendusest. Jutt käib siis originaali kohta.
- tehakse Sakus valmis tavaline Originaal
- viiakse see Norra
- destilleeritakse mingi eriti-spets menetlusega sealt alko välja nii, et maitse natukenegi säiliks
- tuuakse tagasi ja pannakse pudelisse.
Kõlab nagu kallis.
ps. Alkoholivaba õlu on pededele
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustostsin laupäeval Tondi selverist kaks alkovaba õlli ja müüja küsis mu käest dokumenti. Niisama remarki korras.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustostsin laupäeval Tondi selverist kaks alkovaba õlli ja müüja küsis mu käest dokumenti. Niisama remarki korras.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitusteelmise naistepäeva ajal ostsin ma poest lasteampsi ja mult taheti ka dokumenti! beat that!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar