tänava nimesid?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustTöötajale:
Töötuskindlustus 0,6%
Pensionikindlustus 2%
Maksuvaba miinimum 2250
Tulumaks 21%
Tööandjale:
Sotsiaalmaks 33%
Tööandja töötuskindlustus 0,3%
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSõpruse pst,
Tedre,
Pae,
jne
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustneile, kes koolivaheajal pappi tahavad teenida, soovitan kindlasti mustalt tööle minna... pappi jagub palju rohkem"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustAga Pikk Tänav, Lai Tänav
ja neid on veel, ehk kõik ei ole omastavas ;D .
Sõnastan küsimuse ümber- Miks on osad tänavad omastavas ja osad nimetavas käändes?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustOn jah.
Sõnastan küsimuse ümber- Miks on osad tänavad omastavas ja osad nimetavas käändes?
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustneile, kes koolivaheajal pappi tahavad teenida, soovitan kindlasti mustalt tööle minna... pappi jagub palju rohkemJoga Bonito!!!
Kommentaar
-
mina Eesti riiki ei usaldakssee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
tagasi saate jah siis, kui teenite vähe.. aastas oli mingi 20-30 kilo vms.. siis saad palju tagasi... aga kui käid normaalselt aastaläbi tööl ja teenid normullilt, siis tagasi saad sitaks vähe.
ma sain kuludesse kanda suht palju igast koolituskulusid jne... sain tagasi mingi 4-5 tonni... aga maksin ikka sitaks sitaks rohkem ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusttagasi saate jah siis, kui teenite vähe.. aastas oli mingi 20-30 kilo vms.. siis saad palju tagasi... aga kui käid normaalselt aastaläbi tööl ja teenid normullilt, siis tagasi saad sitaks vähe.
ma sain kuludesse kanda suht palju igast koolituskulusid jne... sain tagasi mingi 4-5 tonni... aga maksin ikka sitaks sitaks rohkem ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusttagasi saate jah siis, kui teenite vähe.. aastas oli mingi 20-30 kilo vms.. siis saad palju tagasi... aga kui käid normaalselt aastaläbi tööl ja teenid normullilt, siis tagasi saad sitaks vähe.
Järelkult on mõttetu suvel mustalt tööd teha, palju sa ikka nende kahe-kolme kuuga teenid.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar