Algselt postitas dannar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
see pole mingi totakas linna legend, viimased paar kuud on prismas töökuulutus kus otsitakse salatipesijaid. ega seal ei hakata uut salati kohe vorpima kui päev läbi. mingi 2-3 päeva on ikka sama salat, ainult koor vahetub.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Linnalegend räägib, et poti emand peseb salatit...DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
probleem selline
olen töötanud ühes firmas juba 2 aastat (vabadel päevadel, suvel jne)
siis kui koolist vaba aega on, või loengud mõtetud
nüüd tuli selline pakkumine, et kursavend pakkus tööd Soome. Lepingud ja värgid kõik tehtud ja 25ndal minek
mainisin siis seda ka oma ülemusele, et lähen soome tööle. 2 nädalat tagasi
peale seda hakkas täielik huiamine. et töö on plekitöö, siis palk on tükitöö järgi
palka saab iga 2 nädala tagant mustalt
st siis seda, et mingeid lepinguid mul selle firmaga ei ole
ning nüüd, kui täna oli palgapäev, ütleb mees surmtõsiselt, et ta ei maksa mulle mitte midagi, ning et tööd ma ka ei tee
nüüd siis selline asi, et kas mul on üldse mingit õigust seda raha nüüd kuidagi nõuda? või siis ntx maksuametiga ähvardada. jäämata summa ei olnud väike
ning selle asja ütles ta mulle telefoni teel, ning minuga kokku ei olnud nõus saama.
täna oli nagu viimane päevСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustpoti emanda pead iga mäng kindlasti ära võtmaThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustprobleem selline
nüüd tuli selline pakkumine, et kursavend pakkus tööd Soome. Lepingud ja värgid kõik tehtud ja 25ndal minek
peale seda hakkas täielik huiamine. et töö on plekitöö, siis palk on tükitöö järgi
ning nüüd, kui täna oli palgapäev, ütleb mees surmtõsiselt, et ta ei maksa mulle mitte midagi, ning et tööd ma ka ei tee
nüüd siis selline asi, et kas mul on üldse mingit õigust seda raha nüüd kuidagi nõuda? või siis ntx maksuametiga ähvardada. jäämata summa ei olnud väike
ning selle asja ütles ta mulle telefoni teel, ning minuga kokku ei olnud nõus saama.
täna oli nagu viimane päevFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKeegi seda Windowsi mängu "Hearts" oskab?
Kes oskab, see võiks mulle ka selle selgeks teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustprobleem selline
täna oli nagu viimane päev
Ennast ei ole mõtet tõenäoliselt asjaga siduda.
Mina pakuks sulle kahte varianti.
Esiteks: helista sellele lohhile ja paku diil. Sina maksad raha ära ja mina ei tee maksuametile anonüümset vihjet.
Teiseks:kui sa talle sellist "ähvardust" ei julge teha, siis tee lihtsalt anonüümne vihje.
Mul ka kunagi nooruses olnud peaaegu analoogne juhtum. Ma sain küll vähem raha kui alguses kokku leppisime, aga sitamaitse jäi minule ikka asjast. 5 vaastat tagasi oli 1000 krooni päris mõnus summa.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballackantud juhul pole sul seaduste järgi küll midagi teha. võid kaevata küll maksuametile kuid kes see sul selgitab välja kui palju said sina ja kui palju keegi teine ja takkajärgi pead maksuametile laekumata summa ikka ära maksma sel juhul. pead üldse kalkuleerima kas sul on mõtet maksuametisse kaevata....äkki tuleb välja et pead maksuametisse maksma rohkem kui see palk mis sul saamata on.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMängitakse tihide kaupa. Kellel on esimesest käidud kaardi mastist kõige kõvem kaart antud ringis, see saab kaardid endale. Sisuliselt on hea, kui sa endale suurt midagi ei saa. Kui saad enda kätte laualt tagasi ärtu, siis saad ühe punkti (miinuse) ja kui poti emmu, siis saad -13. Samas kui on väga tugevad kaardid käes, siis võid üritada sellist asja, et võtad laua täiesti puhtaks ja siis saavad kõik teised -26. Kes essana saab 100 minni täis, on kaotanud ja mäng saab siis läbi. Kel sel hetkel on kõige vähem pointe, see on võitnud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar