kust saab osta pokkeri jaoks chippe?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkust saab osta pokkeri jaoks chippe?
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustTallinnas on Tartu mnt alguses üks pood kust saab .
Tartu mnt alguses on tõesti ju ainult üks poodInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkust saab osta pokkeri jaoks chippe?Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTartu mnt alguses on tõesti ju ainult üks pood
Aga aadress oli Tartu mnt 6 või 7.
Kommentaar
-
kas on võimalik, et ühe ja sama numbri all on 2 täiesti erinevat inimest. mulle tuleb koguaeg kõnesi, et kas ma võtan kasutatud külmkappe vastu ning kas ma tegelen jäätmekäitlusega. kõik on saanud mu numbri infotelefonist, firmaks on Masterteam OÜ.
kuidas sellist probleemi parandada?forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustkas on võimalik, et ühe ja sama numbri all on 2 täiesti erinevat inimest. mulle tuleb koguaeg kõnesi, et kas ma võtan kasutatud külmkappe vastu ning kas ma tegelen jäätmekäitlusega. kõik on saanud mu numbri infotelefonist, firmaks on Masterteam OÜ.
kuidas sellist probleemi parandada?
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustkas on võimalik, et ühe ja sama numbri all on 2 täiesti erinevat inimest. mulle tuleb koguaeg kõnesi, et kas ma võtan kasutatud külmkappe vastu ning kas ma tegelen jäätmekäitlusega. kõik on saanud mu numbri infotelefonist, firmaks on Masterteam OÜ.
Kommentaar
-
Mu kunagi korteris olev Elioni number oli ka mingi kunagine firmatelefon ja igasugu suvalisi kliente helistas pidevaltMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustmiks Tarmol selline .. 70-aastase näonahk on?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar