Algselt postitas z3ro
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas ballackäkki saadad mõne loo oma kollektsioonist?Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mr Self Destruct Vaata postitustKuidas saab vaadata vanu LIVE-ülekandeid ?
Nagu näiteks Man Utd 7-1 Roma ?
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustsa kuula oma hovery coveryt edasiInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustmis lugu see võib olla, kus lauldakse
L.U.I. ajeela ajeeela
Kate Ryan - Ella Elle L'a
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustnojah, budukas m6tles selle punkti all merd, kus metsa jms takistavaid tegureid ehk ees ei ole, ses m6ttes ei tohiks vist vahet olla (ega see Maa ekvaatori kohalt vast niipalju ka lopergusem pole, et valemisse vahe sisse tuleb, e:kuigi vist tuleb),
aga kuigi mu meelest inimesed on nafta puurtorniga v6rreldes nagu enam-vahem sama pikad, on silma k6rgus maast t6esti 1 muutuja,
kuidagi nii on lahti seletatud:
1,17x ruutjuur nt 6st (k6rgusest jalgades) = kaugus meremiilides (mingi 3 ehk siis ligi 5km, kui seista merepinnal),
konkreetsemast meeterm66dustikus tabelist selgub vist sama(?), et siis kui seista merepinnal ja silmad on 170cm, siis silmapiir on 4,8km kauguselKas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar