Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
sa kuula oma hovery coveryt edasiAlgselt postitanud kasutaja ballack pooltma ka aru ei saa mis FFil nii erilist on.Kommentaar
-
Saadan enda omast: Kättesaamatu ja Oma saar.Algselt postitanud kasutaja ballack pooltäkki saadad mõne loo oma kollektsioonist?
Supplies!Kommentaar
-
-
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a willKommentaar
-
-
Ja nähtav horisont on õnneks kaugemal, muidu ma ei näeks praegu Naissaart, kui ma 170 senti pikk oleksnojah, budukas m6tles selle punkti all merd, kus metsa jms takistavaid tegureid ehk ees ei ole, ses m6ttes ei tohiks vist vahet olla (ega see Maa ekvaatori kohalt vast niipalju ka lopergusem pole, et valemisse vahe sisse tuleb, e:kuigi vist tuleb),
aga kuigi mu meelest inimesed on nafta puurtorniga v6rreldes nagu enam-vahem sama pikad, on silma k6rgus maast t6esti 1 muutuja,
kuidagi nii on lahti seletatud:
1,17x ruutjuur nt 6st (k6rgusest jalgades) = kaugus meremiilides (mingi 3 ehk siis ligi 5km, kui seista merepinnal),
konkreetsemast meeterm66dustikus tabelist selgub vist sama(?), et siis kui seista merepinnal ja silmad on 170cm, siis silmapiir on 4,8km kaugusel
Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar