Algselt postitas marti88
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustNo ma ostsin ka lastenumbriga buutsad. 38,5 ja täitsa kobedad on. Mulle meeldivad.
kui ei saa siis on veits poopMy daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustMiks Adidas ebakvaliteetseid saaliputsasid toodab ? Niipalju, kui ma neid ostnud olen ainult lagunevad kiirelt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustmiks mu nime all näitab ,et ma olen 17 postitust teinud??
kuigi tegelikult on neid 69 , sellega koos 70 -.-
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustäkki see pärast, et suurem osa on läbus?My daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustja siiiiis
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustkust ma saan sellel uuel exploreril võtta maha selle hääle, et kui ma igale lehele lähen, siis ta teeb vastikut KLIKK häält.. vms.. üritasin linnukesi TOols-interneti optionsist ära võtta sealt.. mõndadest kohtadest. aga ei toonud tulu. ehk keegi päästab õrnalt laiska inimest.Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir Tamme Vaata postitustKeera volume maha.
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustkeegi võiks ka veel pakkuda, et pane kõrvad kinni..või et mine ise samal ajal mujale.... aga ma eelistaksin ikkagi muusikat kuulata arvutist samal ajal, kui nn. internetis ringi kõõlun...
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustcontrol panel->Sound and audio devices->sounds->Sound scheme's paned defauldi asemel no sounds. ja OK
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar