Algselt postitanud kasutaja marti88 poolt
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
nagu masstoodangule ikka kombeks on tähtsam asi alati tuli. seda saab teenida näiteks ilusa ja läikivad putsa pealt, mis maksab 1000krooni ja alla selle. muidugi on erandeid aga üldiselt lagunevad nn. harrastaja putsad ja asjad suht kiirest. 2000 eest saab juba asjalikemaid asju.ehk. et see on paratamatus... osta saali endale need sussid.. rucanori või asicsi tigerid vms.. max 3-400 krooni ja pallitunnetus on jubehea.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
kust ma saan sellel uuel exploreril võtta maha selle hääle, et kui ma igale lehele lähen, siis ta teeb vastikut KLIKK häält.. vms.. üritasin linnukesi TOols-interneti optionsist ära võtta sealt.. mõndadest kohtadest. aga ei toonud tulu. ehk keegi päästab õrnalt laiska inimest.Kommentaar
-
Keera volume maha.kust ma saan sellel uuel exploreril võtta maha selle hääle, et kui ma igale lehele lähen, siis ta teeb vastikut KLIKK häält.. vms.. üritasin linnukesi TOols-interneti optionsist ära võtta sealt.. mõndadest kohtadest. aga ei toonud tulu. ehk keegi päästab õrnalt laiska inimest.Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.Kommentaar
-
control panel->Sound and audio devices->sounds->Sound scheme's paned defauldi asemel no sounds. ja OKKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar