Miks huvitab Budulojust Urve Palo vanus ja perekonnaseis? Tahab talle käpa peale panna?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustMul endal ka 3.2 mp digikas ja saab väga palju normaalsemaid pilte kui need mis seal on :d udused ja väga kahtlasedMy daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustEDIT: aga no Celtic. Meil ei näidata mänge, ei kirjutata...Äkki isa on ammune fänn?
Algselt postitas dannar Vaata postitustCelticuplixile meeldib Artur Boruc. Seepärast
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitusthell no. mu isa ei vaata jalgpalli, teda tõmbab ralli.
aga dannaril on õigus. kuna ma ise ütlesin talle seda kunagiFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustAga Boruc pole ju mõni Casillas, kellest kõik lehed pasundavad.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustAga Boruc pole ju mõni Casillas, kellest kõik lehed pasundavad.
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustAga Borucil on jämedam ja pikem peenis äkki?
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustSooo? Tal kobedam kann Ei tglt, mulle ta lihtsalt meeldib Poola koondis meeldib ka.
Ei tea, ei ole näinud. Ega ei tahaks näha ka.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustEi tea, ei ole näinud. Ega ei tahaks näha ka.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustHästi on meelde jäänud:
§110. Sõidukiga, mida pole nimetatud käesoleva määruse §-des 111 ja 112, tohib asula sõiduteel sõita pärisuunavööndis mis tahes rajal eeldusel, et täidetakse käesoleva määruse § 80 nõudeid. Asulavälisel teel tuleb sõita sõidutee parempoolse ääre lähedal. Kui pärisuunavööndis on mitu tähistatud sõidurada, siis tohib vasakpoolseid radasid kasutada ainult juhul, kui parempoolsed on hõivatud.
Lühidalt öeldes siis- ainult möödasõiduks.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustHästi on meelde jäänud:
§110. Sõidukiga, mida pole nimetatud käesoleva määruse §-des 111 ja 112, tohib asula sõiduteel sõita pärisuunavööndis mis tahes rajal eeldusel, et täidetakse käesoleva määruse § 80 nõudeid. Asulavälisel teel tuleb sõita sõidutee parempoolse ääre lähedal. Kui pärisuunavööndis on mitu tähistatud sõidurada, siis tohib vasakpoolseid radasid kasutada ainult juhul, kui parempoolsed on hõivatud.
jube paljud eksivad selle vastu.
Kommentaar
-
Selle punktiga on nii mõnigi ka sõidueksamil läbi kukkunud. Meenub ühe sõbra jutt, kus eksaminant kaherealisele maanteele sattudes kenasti vasakpoolsesse ritta võttis, natuke aega sõita jõudis, kuniks paar tagantpoolt tulnud kiiremat autot temast paremat rida kasutades mööduma pidid, kui palutigi kenasti teeserva tõmmata ja paari nädala pärast uuesti tulla proovima.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar