kas keegi on surnud terroristi ahmedi seiklusi ka eesti keelde tõlkinud?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkas keegi on surnud terroristi ahmedi seiklusi ka eesti keelde tõlkinud?Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
võib ka sellese mastubeerimise vms teemasse linkida selleolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKuidas minna ostma printerile tindikassette?
Soovitatav oleks ennast ka ennem seda protsessi puhtaks pesta, et sa ei haiseks seal poes .
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitust
Soovitatav oleks ennast ka ennem seda protsessi puhtaks pesta, et sa ei haiseks seal poes .
Kommentaar
-
mul nt asuvad need C:\Documents and Settings\User\Cookies"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas Tauri.T Vaata postitustEi, ma ei mõelnud ruuterit. Peaks olemas olema mingi pisike asjandus, mis töötab analoogselt ruuterile ja jagab ühenduse kaheks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tauri.T Vaata postitustJust. Kiitus. Hinna ja müügikoha leidmise probleem lahendatud. Aga on seda aparaati mõistlik kasutada? Ühendus kannatab palju?«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
kus kohas tallinnas asub lillepood, mis avatud 24h, või siis lihtsalt keskööni? ja mai pea silmas putkasid, kus niisama kimpu saaks... vaid tahan potilille!
nb! suht kaine ja kanepit taga ei aja.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar