Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitusttänud. Aga palun soovitage mõnd head kohta , kus pokkerit mängida. Soovitatavalt tasuta
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustAlgselt postitas cannuman Vaata postitustMillise klubi ja koondise fännid/toetajad on Sen ja Kunn?
Edit: Eesti koondis ja klubid palun välja jätta
FC St. Pauli enjoy certain fame for the left leaning character of its supporters: most of the team's fans regard themselves as anti-racist, anti-fascist and anti-sexist, and this has on occasion brought them into conflict with neo-Nazis and hooligans at away games. The organization has taken up an outspoken stance against racism, fascism, sexism, and homophobia and has embodied this position in its constitution.
Kommentaar
-
kallid soccerneti moded,seletage mulle lollile miks see teema on läbu all ja mille alusel te klassifitseerite seda et mis käib läbu alla ja mis mitte.aga see teema nüüd küll läbu alla ei käi aga kui te nii arvate siis peaks ju kõik teemad läbu olemaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustma saan aru, et teema tõsteti LÄBUsse, okei. Aga mis krdi pärast oli vaja näiteks minu postitus ja ka teiste omad siis veel ära kustutada???
"rumalad küsimused on ootavad vastuseid" on läbu, aga "kes peksis pedesid?" mitte.
"Tõehetk" on läbu, aga "Top Gear" mitte.
"Eluhea päev" on läbu, aga "Elusitt päev" mitte.
"mis seostub pildiga" ei ole läbu?
"RÕVE POHMELL" ei ole läbu? (muidugi ei ole, kui esipostitajaks on fitti ..)
jne.
(mind tegelikult ka ei koti, aga kui juba mingi süsteem on loodud, siis võiks s'es mingi iva olla)
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkallid soccerneti moded,seletage mulle lollile miks see teema on läbu all ja mille alusel te klassifitseerite seda et mis käib läbu alla ja mis mitte.aga see teema nüüd küll läbu alla ei käi aga kui te nii arvate siis peaks ju kõik teemad läbu olema
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustKõik sinu postid peaks tegelikult olema läbu all.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustselles teemade jaotamises on isegi parima tahtmise korral raske mingit loogikat tabada.
"rumalad küsimused on ootavad vastuseid" on läbu, aga "kes peksis pedesid?" mitte.
"Tõehetk" on läbu, aga "Top Gear" mitte.
"Eluhea päev" on läbu, aga "Elusitt päev" mitte.
"mis seostub pildiga" ei ole läbu?
"RÕVE POHMELL" ei ole läbu? (muidugi ei ole, kui esipostitajaks on fitti ..)
jne.
(mind tegelikult ka ei koti, aga kui juba mingi süsteem on loodud, siis võiks s'es mingi iva olla)"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
teema tõstsin läbusse mina, zaz'i postituse kustutas keegi teine. tõstmise põhjus peitus asjaolus, et teema oli muutunud tšättimise tallermaaks. offtopicusse jäi alles teema Abi, seega küsige asjalike küsimusi sealt.
smörg..'ile vastuseks soovitan meelde tuletada kunagi ammu juba Kassid või Koerad teemas toimunud vaidlust. põhimõtteliselt kehtib jätkuvalt sama loogika. teema Mis seostub pildiga tõstsin tagasi mina, sest minu arust on seal kohati selle aasta parimat kvaliteeti ültse.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustteema Mis seostub pildiga tõstsin tagasi mina, sest minu arust on seal kohati selle aasta parimat kvaliteeti ültse.
Aga üldiselt jah on süsteem ikka väga perses. Rumalad küsimused on üldiselt üks normaalsemaid teemaisd koos Abiga ja no nüüd on see läbu...Ja nagu smörgåsbord välja tõi, siis on ikka jube pedelt jagatud need teemad läbi ja off-topicu vahel.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustno kuulge Hr Konn, peaaegu igas teemas on kohati asjalikku juttu...
Aga üldiselt jah on süsteem ikka väga perses. Rumalad küsimused on üldiselt üks normaalsemaid teemaisd koos Abiga ja no nüüd on see läbu...Ja nagu smörgåsbord välja tõi, siis on ikka jube pedelt jagatud need teemad läbi ja off-topicu vahel.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustMa mõtlesin täpselt sama, kui USA presidendivalimised läbu alla tõsteti, mis aga suht ruttu uuesti tagasi off topicusse viidi. Ei toimi see asi kuidagi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar