kogu ida -viru on positiivne...hiv-positiivne
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas buub Vaata postitust
Kui turvaline on ebayst soetada omale tutikas?
Igatahes lasi see tüüp mitukümmend inimest üle ühel hetkel kuigi profiil oli teatud hetkel laitmatu.
Isiklikult eriti ei kipu eBays tellima enam. Summa oli õnneks suhteliselt väike, alla 1500 midagi.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
eBays on päris paljud müüjad mingid ettevõtted. Eks nendega võibolla teema natuke kindlam.
Ise olen Saksa eBay'd tsekanud, aga millegipärast ei kiputa minu poolt soovitud asju väljaspoole Saksamaad saatma, mistõttu pole veel õnnestunud turvalisust proovida.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Kui juba ebay peale jutt läks siis tellige mulle see:
http://cgi.ebay.com/Polar-RS400SD-Heart-Rate-Monitor-RS400SD-RRP-700_W0QQitemZ220322087635QQcmdZViewItemQQptZAU_Exe rcise_Accessories?hash=item220322087635&_trksid=p3 286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1 318
Mõistlik tasu abistajale
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKui juba ebay peale jutt läks siis tellige mulle see:
http://cgi.ebay.com/Polar-RS400SD-Heart-Rate-Monitor-RS400SD-RRP-700_W0QQitemZ220322087635QQcmdZViewItemQQptZAU_Exe rcise_Accessories?hash=item220322087635&_trksid=p3 286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1 318
Mõistlik tasu abistajale
tellisin kunagi enda polari ka ebay kaudu kusagilt kagu-aasiast, töötab edukalt juba neljandat aastat.
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustkas keegi seletaks ära mis asi on catch 22, eestikeeles palun?
välismaa keeles peaks muidu siin olema kõik öeldud, aga küllap sa sinna jõudsid otsides isegi:
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustVõi veel lihtsamalt - olukord, kus head valikud puuduvad.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas piimamees Vaata postitustkeegi oskab öelda esitajat ning laulu nime, mida lasti raadio 2s teisipäeval rahva oma kaitses? sõnad olid a'la "mulle meeldib raseeritud p***". millegipärast r2 kodulehel selle saate playlisti ei leidnud..
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustKes on kõige kuulsam Tartust pärit jalgpallur ?
mulle muidugi hüppas kohe pähe Sander Puri nimi, ehkki olen nõus möönma, et võib-olla on objektiivselt võttes mõni veel kuulsamkaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustSee? Ise tahaks ka esitajat teada. Ainuke pakkumine hetkel, et kuna saates kõlas Chalice'i uus plaat, siis äkki on tegemist mingi tema ja Rein Pakki ühistööga.
plaadil olemas selline lugu: Epilaator (peaosas Rein Pakk)olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Kust saab Aleksandri õlle 5,90*nega nagu kurjad keeled räägivad
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar