osta uus arvuti.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustma isegi ei viitsi sind putsi saata
arvuti on uus, 3 kuud vana
millest see tuleneb, et system memory isnt enough
aga noh reeglina minnakse taoliste muredega ju hinnavaatluse vms foorumisse, siin saabki estoni ja jürvi taolisi vastuseidolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustRAMi on 2 giga, ja nüüd tahate öelda, et et mul on vaja juurde osta, et manager käima läheks
suck my fuck
kamm on milleski muus ja ma sooviks teada, et kas kellelgi on varem selliseid probleeme olnudolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustkui vista peal ja FM 2009, siis võib ju küll väheks jääda (et graafika jookseb ka vahemälust vms). Kuna kummagiga kokkupuudet pole, siis ei tea täpselt kaa. Mina pakun igaljuhul sedapsi...
kuid enam ei loe mängu välja
loadib poole peale ja siis viskab ette teksti, et vähe system memorytСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
minu vastus oli siiras. oleks võinud kohe täpsustada, et uus arvuti on, mis näkku nussib. mina vaene, kes kasutab arvutit, mis on umbes 10 aastat vana, ei saa selle sajandi mänge näiteks mängida, sest ei ole võimalust iga 6 kuu takka arvuteid osta. ok, lähen söön võid kahe vorsti vahel edasi. tsaupakaa!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustRAMi on 2 giga, ja nüüd tahate öelda, et et mul on vaja juurde osta, et manager käima läheks
Tasuks task managerist vist vaadata, et mis programmid sul seal mälu söövad. Võib-olla kannataks sul pooled neist mängimise ajaks kinni lükata vms.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustthere is not enough system memory
mida tegema peab, et oleks enough
-e- Pane kõik andmed kirja. Mis op sys, mis arvuti mudel, mis mäng jne, siis on lootust saada ka ammendav vastus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Obatsaba Vaata postitustMõningates filmides on olukordi, kui kedagi röövides asetatakse talle mingi ainega koos olev rätik hingamisteedele ja ta kaotab meelemärkuse. Sooviks teada, mis selle aine nimetus on"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar