Super-hale siis! Ma mõtlesin, et Ljohh on keegi Levadia mängija.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustkas ,hõkk, võiks öelda et soccernet on Eesti aktiivseim foorum vms?
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustmiks ainult Eesti, MAAILMA aktiivseim foorum.
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustkas ma olen ainus, kes pooltest Jasperi postitustest muhvigi aru ei saa?
Kommentaar
-
kui keegi arvab et on gümnaasiumi keemias osav ,et ära teha kodune kontrolltöö, võib ühendust võtta
akselk@hot.ee
Kommentaar
-
Algselt postitas KÄRTINHO Vaata postitustJah B-hepatiit levib seal välgukiirusel. Tuleks loota, et eestisse ei kandu.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustLätis vist praegu hetkel ikkagi A-hepatiit.
Kas keegi teab, kas läpakal on võimalik ekraani(kuvarit) vahetada? nimelt kunagi kukkus laud peale ja nurk on kangesti vigane. ehk must. ja kui miski lahendus on, et saab remontida, siis haakuks sellest mõttest kinni ja teeks kõik, mis annab, et teda päästa. ic ic. ehk siis Samsung R25plus. Paar tüüpi võivad nüüd ka kritiseerida ja seda pastlaks kutsuda jne. aga rohkem pole vaja. et siis, kas annab midagi teha üldse? ei hakanud hinnavaatluse foorumisse uut kasutajat tegema esialgu selle asja pärast.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar