Algselt postitas aanvaller
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitusttennises on turniiridel alati nii, et keegi mängija saab mingi asetuse, enne algust. Mis see tähendab?
ja kui on näit 8 asetatut (nagu esm-st Marbellas, Kanepi Serena ja Jankovici taga nr 3), siis enne veerandf teiste tugevatega ei kohtuGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustMaailma edetabeli järgi. Kui ta saab kolmanda asetuse, siis osaleb turniiril kaks mängijat, kel on temast parem koht maailma edetabelis.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustMa arvan et Kasperil juhtus seal sedaviisi, et ütles neile tehke mulle pealaele levaadia logo, aga juuksur oli teatavasti flora fänn ja tegi flora mehikese sinna..Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustBeef, ära aja paska! Väga mage nali, ma olen sinus pettunud.
Edit. Aga mul tuli just meelde, et Eesti inimene ja eriti veel juuksur pole sellistest klubidest sitta ega saiagi kuulnud.
Kommentaar
-
Nimelt , naine küsis mu käest sellise küsimuse et "miks on neil sokid jalas ja siis teip peal" ja ma oskasin aint vastata et teip peaks hoidma kaitsmeid üleval, aga mõnel on ka edevuse pärast. aga soki kohta ma ei osand mittte kuiiiiiiii midagiiii öeldaaa ja oma 9a vutikarjääri jooksul ei tea mind ka miks on mõndadel tüüpidel sokid ka seal on sel mingi eesmärk või ei ole?i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitust1) teip hoiab sokid pingul
2) sokid peavad olema jalas
3) teibid on ilusadi don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitustnaine mõtles seda varianti kus kedra on jubaolemas ja siiis sokk veel peal tõmmata lohh
sometimes works, sometimes doesn't
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustMiks Piaoviaopiuviao naine nii raskeid küsimusi esitab?
ah naiselik uudishimui don t like u u don t like me
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar