Algselt postitas Jürvi-Hool
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustKas ma peaksin välja minnes jope peale panema või soovitab keegi mõnda muud kostüümi?! PALUN MITTE KLEITI SOOVITADA!!!!
Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustoleks vaja leida Lasnamäel ohtlike jäätmete kogumispunkti.
tallinn.ee sait sakib sajagaarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustlihtsam on "ohtlike jäätmete kogumispunktid" guuglisse lüüa ja ennäe.
Mingi pärast Tallinn.ee keeldus koostööd tegemast ennem
Kommentaar
-
Kui suveajale üleminek oli siis minu macbook millegi pärast kella ei keeranud ning pidin ise manuaalselt kella edasi keerama. Veebilehitsejana kasutan Safarit ja pärast suveajale üleminekut vaadates näiteks tv24.ee näitab telekava valesti. "Hetkel eetris" on 1 tund ees. Mõne teise veebisaidiga oli sarnane probleem, aga hetkel meenu kus täpsemalt. Põhiliselt tahaks tv24.ee-ga asja korda saada. Oskab keegi aidata?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustkefiiri ja mäkieineid
Next
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustactimel sisse, keefir sisse, keefir välja.
Next
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar