Kaua sõidab lasnamäelt(Paekaarest) baltijaama? et nagu algul virusse ja sealt edasi trammiga
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Miks kõik Merkaga läbi webcami suhtlevad?
Rõhk siis mitte sellel, et miks läbi webcami, aga et miks nagu üldse kõik täkud temaga suhtlevad, kui meil on olemas ka teisi naisfoorumlasi? :kavalsmailoujee:Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMiks kõik Merkaga läbi webcami suhtlevad?
Rõhk siis mitte sellel, et miks läbi webcami, aga et miks nagu üldse kõik täkud temaga suhtlevad, kui meil on olemas ka teisi naisfoorumlasi? :kavalsmailoujee:
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustsest Merka on kõige kättesaadavam?:kavalsmailoujee:Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMiks kõik Merkaga läbi webcami suhtlevad?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustsest Merka on kõige kättesaadavam?:kavalsmailoujee:
Aga kahjuks ma pean su illusioone lõhkuma.My daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMiks kõik Merkaga läbi webcami suhtlevad?
Rõhk siis mitte sellel, et miks läbi webcami, aga et miks nagu üldse kõik täkud temaga suhtlevad, kui meil on olemas ka teisi naisfoorumlasi? :kavalsmailoujee:
Diana on minu jaoks foorumi amatsoon, tahad öelda et temaga ei suheldagi?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustSest on jooksuaeg, auh-auh!
Diana on minu jaoks foorumi amatsoon, tahad öelda et temaga ei suheldagi?
Satusin ükskord Diana orkutile... Huvitav, kas ta minuga õlut tahaks kunagi juua?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustSest on jooksuaeg, auh-auh!
Diana on minu jaoks foorumi amatsoon, tahad öelda et temaga ei suheldagi?
Suheldakse küll ja ma isegi suhtlen, aga kuna seda siin foorumis väga reklaamitud ei ole, siis mul sellist küsimust ei ole tekkinud... Aga teda ma Merkaga ei võrdleks...Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Nii võibolla peaks see jutt käima eurovisiooni temasse..
kuid otsustasin siia siiski kirjutada
kas keegi teab..kus oleks võimalik leida/kuulata Mart Juure ja Andrus Kivirähu laupäevase eurovisiooni ülekannet raadio2s (rõhutaks just et täispikka ülekannet)
vaatasin www.r2.err.ee järelkuulamises.. aga seal üsnagi poolik see värk
ehk keegi teab kuidas või mis.
TÄNUD : )http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
Algselt postitas stark Vaata postitustNii võibolla peaks see jutt käima eurovisiooni temasse..
kuid otsustasin siia siiski kirjutada
kas keegi teab..kus oleks võimalik leida/kuulata Mart Juure ja Andrus Kivirähu laupäevase eurovisiooni ülekannet raadio2s (rõhutaks just et täispikka ülekannet)
vaatasin www.r2.err.ee järelkuulamises.. aga seal üsnagi poolik see värk
ehk keegi teab kuidas või mis.
TÄNUD : )
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar