Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kas auto tuled kustuvad ära ja mootor "sureb välja" kui akul mõlemad juhtmed maha võtta?
Aku on ju vooluallikas ja kui voolu enam peale ei tule, siis ...
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Aku on ju vooluallikas ja kui voolu enam peale ei tule, siis ...
Seda minagi... et peaks välja surema.
Juhtus endal selline asi, et midagi läks lukusüsteemis putsi ja võtmega autot käima ja seisma ei saa panna. RACi vennad tulid kohale ja panid ta miskitmoodi käima. Ütlesid, et kui oled sintpunkti jõudnud, siis võta üks juhe maha ja küll auto välja sureb. Jõudsime siis sihtkohta ja võtsin ühe juhtme maha. Ei midagi, auto töötab ja tuled põlevad. OK, võtsin ka teise juhtme maha, ikkagi ei midagi. Lõpuks hakkasin rooli juures olevaid juhtmeid ise suvaliselt näppima ja siis suri alles mootor välja.
Müstika... mu arust peaks ka auto kohe vait jääma kui akul juhe või juhtmed maas.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
töötava mootori vooluringi puhul peaks aku olemasolu suht pohhui olema, sest töötava mootoriga autol toodab vajaliku voolu genekas... seega minu loogika ütleb, et käivita, ühenda aku lahti ja sõida (muidugi siis aku ei lae sul)
samas ma ei tea autodest munnigi, seega võin vabalt pada ajada,
sooviks infot tuleva n2dala t2ieliku p2ikesevarjutuse kohta! Kuna asun ise Hiinas Guilin-is, mis j22b t2ieliku varjutuse trajektoorist l6una poole, siis sooviks teada, et kas siinkandis on osalist varjutust v6imalik n2ha ja mis kell kohaliku aja j2rgi?
Kommentaar