Ja siis talle molli anda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Mehhanisaator
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustMapole lubanud talle molli anda, ma tahaks teda lih. näha päriselus kah
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustMina ütlen aja Sina koha(Tallinna piires),nõus?
Helista 617 2644
Ja ütle aeg.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas dannar Vaata postitustNo aga mida see annab? Ma usun, et see tema reaktsioon polnud selles küsimuses, vaid üldises sinu poolt räägitus. Ehk mida annaks see, kui ta on näiteks väiksem v mis iganes, kui sa ei suuda teda isegi tavalises sõnalises vastasseisus üle rääkida?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustLihtsalt ma näeksin ära milline vend ta on ja ma eeldan et ta minust suurem siiski!
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas dannar Vaata postitustno ja mida see annab. õpi end väljendama suuliselt. õpi aimama irooniat, seda ka ise produtseerima. ja oledki nagu poole võrra täiskasvanulikum.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustMa väljendaksi ennast suuliselt, arvad tõesti et kui me kohtuks lendaks ma kohe laivi taoks ta pool vigaseks ja läheks minema???
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Kommentaar
-
nii, kes vilistab Eesti - Brasiilia mängu ? keegi teab?
alguses räägiti, et see Rootsi kohtunik.. ee mis ta nimi oligi(?)
noo tipptasemel ta ei vilista enamhttp://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
Algselt postitas stark Vaata postitustnii, kes vilistab Eesti - Brasiilia mängu ? keegi teab?
alguses räägiti, et see Rootsi kohtunik.. ee mis ta nimi oligi(?)
noo tipptasemel ta ei vilista enam
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar