ehk siis märgid selle firefofi ära ja "end task"
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
mul oli varem täpselt sama
viskas teksti ette, ning panin ok ja 5 seki pärast sain juba lahti teha mozilla
aga nüüd oli nii, et eile õhtul kasutasin, läpaka panin stand by peale, ning täna õhtul viskas selle teksti ette, kuigi keegi polnud arvutit kasutanud. ootasin mingi minut, ikka ei midagi
ning nüüd on iga kord, kui avan mozilla, siis tuleb task managerist vana "aken" kinni pannaСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustmul oli varem täpselt sama
viskas teksti ette, ning panin ok ja 5 seki pärast sain juba lahti teha mozilla
aga nüüd oli nii, et eile õhtul kasutasin, läpaka panin stand by peale, ning täna õhtul viskas selle teksti ette, kuigi keegi polnud arvutit kasutanud. ootasin mingi minut, ikka ei midagi
ning nüüd on iga kord, kui avan mozilla, siis tuleb task managerist vana "aken" kinni pannaBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Läpakas oli kaabli abil ühendatud internetti. Tahtsin tekitada läpaka abil Wifi võrgu, et ipodile võrguühendus saada. Ei saanud hakkama...Nüüd ei saa arvuti abil ka enam wifi abi internetti. Võrku ühendab ilusasti, aga internetti kasutada ei saa.
Oskab keegi aidata?
EDIT: ma ei tea. funkab nüüd vist. Aga sel hetkel kui endal korda sain kadus töökaaslasel ühendus
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustLäpakas oli kaabli abil ühendatud internetti. Tahtsin tekitada läpaka abil Wifi võrgu, et ipodile võrguühendus saada. Ei saanud hakkama...Nüüd ei saa arvuti abil ka enam wifi abi internetti. Võrku ühendab ilusasti, aga internetti kasutada ei saa.
Oskab keegi aidata?
EDIT: ma ei tea. funkab nüüd vist. Aga sel hetkel kui endal korda sain kadus töökaaslasel ühendus
Kommentaar
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustMis riikidega Eestil veel on work and holiday viisaleping, peale Austraalia ja Uus-Meremaa?
Kanadal peaks olema ja Jaapani tuttav teadis rääkida, et Jaapanil samuti.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar