no mina ei saa sellelet fotolt sittagi aru. Võimatu näha midagi. Suurt ja tervatat pilti on tarvis. Aga noh ükskõik. Ottey-Devers teema lukku minu poolest.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitusttüra palun öelge mulle , kuidas sellline kuradima puujalg nagu seda on andrjeev, sai endale lepingu la liga keskmiku käest. kui kellegil on teooriad siis võite mulle neid laduda. ei tea, ise arvan et järjekordne vene koolkonna tüüp, kel pappi sitaks ja oskaks olla õigel ajal ja ajada õiget juttu. vb jah on ulme minu teooria. kui leiate targemaid , siis palun laduge, palun. sellline mees nagu andrjeev ei saa olla la liga mees, no türa ei saa ju.
Ja eks kindlasti aitasid kaasa Levadia ilusad esitused eurosarjades ning Nikita väravad tugevate vastaste vastuolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustei meenu tpne kuupäev, aga oli see 2007 aasta kevadel kui Eesti koondis mängis kas Sloveenia(Slovakkiaga) ja Eestil oli võimalus mäng viigistada teise poolaja lõpus, aga kallis Tarmo lõi ilusasti tühjast väravast ... nii u. 20 cm pealt, otse üle! Kui keegi viitsib oma kartoteekides sobrada, siis äkki leiate ka selle mängu...
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustei meenu tpne kuupäev, aga oli see 2007 aasta kevadel kui Eesti koondis mängis kas Sloveenia(Slovakkiaga) ja Eestil oli võimalus mäng viigistada teise poolaja lõpus, aga kallis Tarmo lõi ilusasti tühjast väravast ... nii u. 20 cm pealt, otse üle! Kui keegi viitsib oma kartoteekides sobrada, siis äkki leiate ka selle mängu...
Kommentaar
-
Algselt postitas varix Vaata postitustWTF!!, mis ajast Sillamäe UEFA Futsal Cup-i mängib??
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustAga küsimus tartlastele. Kui ma jäin esimest korda piletita sõidu eest vahele, siis kui palju mul on lootust saada? Kohe antakse 600?
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustseega homme linnavalitsusse ei pidanud minema?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKuidas firefox adblock Plus neid valmis filtreid imporditi. Siin foorumis oli link mingile valmis komplektile vist?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar