ja kuidas mingite joomalaulude esitamine peaks meeskonda toetama?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustja kuidas mingite joomalaulude esitamine peaks meeskonda toetama?
Kommentaar
-
asi sikua
lõpetasin Elisaga interneti lepingu 3ndal augustil. pidid helistama paari päeva jooksul, et tullakse seadmele järgi. ei helistatud
neti seade passib kodus ühesõnaga
täna tuli Elisalt arve, kus kirjas, et augusti kuu arve on nii ja nii palju kroone. ehk siis täisarve
kuigi mul on olemas paber, mis näitab lepingu lõpetamist 3ndal augustil. kui lõpetasin lepingu, siis öeldi, et tehakse 3 päeva arveldus
kas neid homosid ei saaks kuidagi kohtusse kaevata, või midagi teha?
paber olemas, et 3ndal augustil on vsjoo, kuid tuleb ikkagi terve kuu arve. no nahhui ma ütleksСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
ei ole küsinud. arve sain õhtul kätte
eks nad vast ütlevad, et valearvetus, või et meil andmebaasis puudub märge selle kohta jne
paneks nagu US ja As toimub. moraalikahju ja muud kahjud
tra tahaks terve firma üle võtta neilt rsk
kes minuga on?
teeksin asejuhiks or smthСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Milles võib asi olla - vastupidavust absoluutselt üldse ei ole.. Suvel küll mõned trennid jätsin töö tõttu ära, aga ikkagi selles ei saa asi olla kuna 1 sõber näiteks kes käib mängudel ja trennis koguaeg, isegi tal pole vastupidavust üldse.. Sprindin ühe pika sirge korra ära, siis on kops kohe ülikoos.. Milles võib asi olla?
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustMilles võib asi olla - vastupidavust absoluutselt üldse ei ole.. Suvel küll mõned trennid jätsin töö tõttu ära, aga ikkagi selles ei saa asi olla kuna 1 sõber näiteks kes käib mängudel ja trennis koguaeg, isegi tal pole vastupidavust üldse.. Sprindin ühe pika sirge korra ära, siis on kops kohe ülikoos.. Milles võib asi olla?
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustEinojah, aga mul on nii et ma ikka väga kaua väsinud ja ei jõua enam midagi ... trennis mängu teeme, siis minu võib maha kanda sest ma lihtsalt ei jõua mitte midagi teha :S:S ja selline asi on nüüd järsku tulnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar