Kas homoseksuaalsed mehed rahuldavad end nagu eestpoolt või tagantpoolt?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKas homoseksuaalsed mehed rahuldavad end nagu eestpoolt või tagantpoolt?
Nüüd tahaks ka juba mina teada homod vastake
Kommentaar
-
Algselt postitas LHH2001 Vaata postitust
Nüüd tahaks ka juba mina teada homod vastake
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKuidas Windows Media Playeri poolt mängitavat faili arvutisse tõmmata???
Rip music to your computer with this easy-to-use, step-by-step guide. If you have Windows Media Player, you can easily rip CDs to copy music.
võib väheke varieeruda WMP versioonistBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMul tekkis veel paar küsimust, et kuidas nad valivad, et kes on meespool ja kes naispool? Et kas neil on nagu kohe teadlikult valik tehtud, et mina olen naispool-homo? Aga kuidas nad siis käituvad, kuid korraga on näiteks homoklubis kõik naispool-homod? Kas nad siis kirtsutavad nina, et mehi polegi või vehivad omavahel?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMul tekkis veel paar küsimust, et kuidas nad valivad, et kes on meespool ja kes naispool? Et kas neil on nagu kohe teadlikult valik tehtud, et mina olen naispool-homo? Aga kuidas nad siis käituvad, kuid korraga on näiteks homoklubis kõik naispool-homod? Kas nad siis kirtsutavad nina, et mehi polegi või vehivad omavahel?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustlugu tuvastada: sõnadeks, papapa papa paparazzi..
Pole Lady gaga laul, vaid juba vanem, sobib F1 taustaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustahmex - paparazzi
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustfoorumis mõni notar ka ära eksinud on?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustOja Petsi bluff või saabki ta päevas filmi võtetel 34 000.-?(ei tahaks uskuda nagu)
nagu ütles re˛issöörihärra, siis on olemas low budget filmid, aga see on no budget
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustfoorumis mõni notar ka ära eksinud on?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar