Algselt postitas Malfoy
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Jaapani meeste jalanumber 28.5 oleks tarvis teisendada EU ja USA meeste jalanumbriks. Ise olen netist erinevaid vastuseid saanud. Mis oleks see kõige täpsem Mizuno naelikute puhul?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustMitu kuud enne 18 aastaseks saamist saan ma ARK'i eksamid ära teha, kui ma ei soovi piimakaid saada?
Esmase juhtimisõiguse taotleja ei tohi sooritada teooriaeksamit varem kui 6 kuud ja sõidueksamit varem kui 3 kuud enne Liiklusseaduse § 29 lõikes 1 nimetatud vanuse alammäära.
ark.ee
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustmillisest Tartu poest ma leiaksin sellise mantli
Kommentaar
-
nii
autol sai kindlustus 17 september läbi, ning pole seda pikendanud, sest hetkel autoga ei sõida
nüüd tuli aga kiri koju, kus öeldake, et tehke kindlustus ära, muidu hakkab viivis jooksma 0.1% päevas
ning lepingus on kirjas, et kindlustus hakkab kehtima 17ndast.
no nahhui. ebareealne ju. kindlustus hakkab kehtima siis kui ma seda teen, mitte siis kui nemad ütlevad
niiet sooviks head kindlustusfirmat, kus oleks soodne autot kindlustada, ilma et tuleks koju kiri, kus nõutakse auto kindlustamist
hetkel siis IIZI, mis on turu odavaim.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
IIZI ei saa Sul olla kindlustusfirma, sest see pole kindlustusfirma vaid kindlustusmaakler, kes vahendab Sulle kindlustust teistest firmadest. Vaata poliisi, kelle kindlustust omad.
Lisaks saab küll olla nii, et kindlustus hakkab kehtima 17ndast, kuna ise oled valinud sellise kindlustusliigi. Ehk automaatselt pikeneva (juriidiline termin on natuke teine aga ei viitsi otsida)(vist on selline leping maksevaba, mis automaatselt ei pikenduks) (JAH leping paistab Sul olevat, aga selleks, et kurta peaks olema EI leping).
Seega paistab IIZI käitumine korrektne, kuna nemad saavad teate kindlustusfirmast ja edastavad Sulle arve, vastavalt Su enda sõlmitud lepinguleTundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar