hätta ei jää tõesti, vastupidav ka veel raisk. bensu tuli põleb enamuse ajast, aga läbi ikka ei lähe.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Even Vaata postitusthätta ei jää tõesti, vastupidav ka veel raisk. bensu tuli põleb enamuse ajast, aga läbi ikka ei lähe.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustAustraalias ka ZILid?
3,8 liitrine V8 Holden ja kuna ma sõidan ainult siin enda kandis, siis siin on valgusfoore palju ja sujuvat liiklusvoolu kui sellist siin ei eksisteeri, siis loomulikult võtab ta 20 liitrit sajale. Maanteel rahulikult 110 lastes võtab ainult 9 liitrit.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustSee ei tohiks päris tõsi olla, ühtlase sõidu puhul minu teada ei tohiks ka pöörded alla 1,5k mootorile haiget teha. Vahetavad ju ka aut. kastid käiku võimalikult vara ja ei hoia pöördeid üle 1,5k iga hinna eest. Kunagi küsiti sama asja Autolehes ka, siis miski "ekspert" lükkas igatahes selle väite ümber, et madalad pöörded kuidagi haiget võivad teha. Üldiselt soovitatakse 50-st alates viiendaga sõita, kui liiklus on ühtlane, ja minu autol tähendab see umbkaudu 1,2k pööret minutis.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitust3,8 liitrine V8 Holden ja kuna ma sõidan ainult siin enda kandis, siis siin on valgusfoore palju ja sujuvat liiklusvoolu kui sellist siin ei eksisteeri, siis loomulikult võtab ta 20 liitrit sajale. Maanteel rahulikult 110 lastes võtab ainult 9 liitrit.AILTON
Kommentaar
-
Uued autod on mu arust Eestiga võrreldes odavamad, kasutad samuti. Muidugi kui tegu pole Mersu, BMW või Audiga. Need on võrreldes Eestiga ikka tunduvalt kallimad. Neil mu arust isegi mingi luksusautodemaks olemas. Seda maksad siis kui su auto uuestpärast ostes maksab üle teatud summa.
Minu 97 aasta Holden Commodore(universaal) maksis 9 kuud tagasi 2500 dollarit ehk tollase kursi järgi kuskil 18 000 eesti raha. Praeguse kursi järgi natuke rohkem. Ei midagi hullu.
Need kastiga on lahedad tõesti ja aru ma ei saa miks Euroopas sellised Opeli mudeleid ei tehta nagu siin. Siin on nende nimetuseks muidugi Holden. Eks vaadake ise- http://www.holden.com.au/homeInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustUued autod on mu arust Eestiga võrreldes odavamad, kasutad samuti. Muidugi kui tegu pole Mersu, BMW või Audiga. Need on võrreldes Eestiga ikka tunduvalt kallimad. Neil mu arust isegi mingi luksusautodemaks olemas. Seda maksad siis kui su auto uuestpärast ostes maksab üle teatud summa.
Minu 97 aasta Holden Commodore(universaal) maksis 9 kuud tagasi 2500 dollarit ehk tollase kursi järgi kuskil 18 000 eesti raha. Praeguse kursi järgi natuke rohkem. Ei midagi hullu.
Need kastiga on lahedad tõesti ja aru ma ei saa miks Euroopas sellised Opeli mudeleid ei tehta nagu siin. Siin on nende nimetuseks muidugi Holden. Eks vaadake ise- http://www.holden.com.au/homeAILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustTundub et seal on ta Opel ja Chevy pooleks, kuna üle poolte auto nimedest on meie mõistes Chevrolet´i nime kandvad. See miks meil neid ei tehta? Ei oska öelda, võib-olla, siis astutaks liialt "päris" kastikate kandadele ja ohustataks liialt nende turgu.
Hea film vaatamiseks (tuli ükspäev just ETV2'st ka): An Inconvenient TruthDELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustMis värk Michael Jacksoniga on? 4 kuud tagasi suri ära, aga siiamaani jahutakse temast. Muusikakanalites lastakse ka teda söögi alla ja söögi peale. Nüüd on moodne olla Jacksoni fänn?
Või mis värk inimestel enda surnud lähedastega on? Põletavad küünlaid ja käivad haudu korrastamas.
Mõikad?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMinu 97 aasta Holden Commodore(universaal) maksis 9 kuud tagasi 2500 dollarit ehk tollase kursi järgi kuskil 18 000 eesti raha. Praeguse kursi järgi natuke rohkem. Ei midagi hullu.
Need kastiga on lahedad tõesti ja aru ma ei saa miks Euroopas sellised Opeli mudeleid ei tehta nagu siin. Siin on nende nimetuseks muidugi Holden. Eks vaadake ise- http://www.holden.com.au/home
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar