Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuidas oli see ingliskeelne nimetus terminile, mis on jalgpalliklubis nagu testimisel käimine. Õigem variant on välismaades populaarsem avalik konkurss vms, et kõik huvilised viskavad ~100 USD letti ja saavad osaleda sellel samal asjal, kus siis selekteeritakse paari päeva jooksul välja see üks või siis paar mängijat, kes jäetakse meeskonda. Galaxy korraldab selliseid asju, aga ei leidnud seda ingliskeelset nimetust. Aitab keegi?
Kuidas oli see ingliskeelne nimetus terminile, mis on jalgpalliklubis nagu testimisel käimine. Õigem variant on välismaades populaarsem avalik konkurss vms, et kõik huvilised viskavad ~100 USD letti ja saavad osaleda sellel samal asjal, kus siis selekteeritakse paari päeva jooksul välja see üks või siis paar mängijat, kes jäetakse meeskonda. Galaxy korraldab selliseid asju, aga ei leidnud seda ingliskeelset nimetust. Aitab keegi?
Plaan teha täiesti tavaline pangakonto kolmandasse panka (st. Swed ja SEB olemas)
Kas Sampo või Nordea?
Ehk oskab keegi mingied plusse/miinuseid välja tuua ^^
Sampo on viimasel ajal uute omanike all jube ahneks läinud, Nordeat ei oska kommenteerida. Mis sa selle kontoga muidu teha tahad? Deebetkaarti hakkad kasutama? Miks üldse kolmas pank? Kõigest sõltub ju.
Mure selline: läpakas kukkus sülest maha ja lõi pildi tasku, restarti tehes tuleb ette tekst"A disk read error occurred. Press Ctrl+Alt+Del to restart." Ja kui teen restardi, tuleb sama jutt jälle.
Ehk keegi oskab aidata. Vihjena võin öelda, et arvuti on juba poole aasta jooksul 2 korda paranduses käinud ja ühel neist kordadets oli emaplaat katki :S
Mudeliks HP Compaq Mini 700en sülearvuti
Ilusti öeldakse, et ketas pees. See on siis miinimum. Iial ei saa välistada ka muid kukkumisest tekkinud vigastusi.
Hansa ja Seb on suht tihedalt käibes ning mõned asjad seal häirivad viimasel ajal. Oleks vaja , kontot kuhu raha koguda enamasti üüri ja elamiskulude jaoks korterikaaslasega koos. Ilmselt kasutan vahest deebetit ka jah.
Garantii alla see vaevalt läheb, ehk oskad öelda palju parandamine võib maksma minna?
Ent kui ma googlesse selle errori panin ,tulid mingid seletused kuidas see korda saada, ent ma ei saanud eriti aru...
Vii mingisse targemasse arvutipoodi ja kysi, palju maksma võib minna selline asi ..
Endal arvuti on käinud mitu korda parandustes.. Viimasel ajal olen ma enda arvutiga igast toredaid asju teinud/katsetanud ning arvuti totaalselt aia taha keeranud Aga ikka mingi 500-1000.- ja kõik korras.
Kommentaar