Algselt postitas aanvaller
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustKas Elisast ostetud telefonil on mingi võrgupiirang peal?
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitusttele2-el pole mingeid piiranguid.. vähemalt mina olen sealt kaks telefoni emt võrku ostnud. Kusjuures mul on kusagilt nagu meeles, et see peaks nüüd seadusega ka vastuolus olema, kuid 100% selles kindla pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas elxtele2-el pole mingeid piiranguid.. vähemalt mina olen sealt kaks telefoni emt võrku ostnud. Kusjuures mul on kusagilt nagu meeles, et see peaks nüüd seadusega ka vastuolus olema, kuid 100% selles kindla pole.Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustKui kohe välja osta, siis polegi piiranguid. Piiranguid pandi nendele telefonidele, mis saadi miski soodushinnaga (enamjaolt 0krooniga) ja oli kohustuslik 18kuuline liitumine vms.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustKui kohe välja osta, siis polegi piiranguid. Piiranguid pandi nendele telefonidele, mis saadi miski soodushinnaga (enamjaolt 0krooniga) ja oli kohustuslik 18kuuline liitumine vms.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Vajaks abi..
nimelt küsimus.. ega kellgil on "Dirty Sanchez'i" RATED versioonis filmi ?
ausalt.. mina ei leia seda isegi netis.. kust saaks tõmmata või vaadata.
Rated versioonil on üks episood "Cardiff football club" kus cardiffi mängijad löövad Sanchezi poistele persekaid räigelt sooviks seda näha.
AIDAKE MIND SEE "RATED VERSIOON" LEIDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Herr Vaata postitustVajaks abi..
Rated versioonil on üks episood "Cardiff football club" kus cardiffi mängijad löövad Sanchezi poistele persekaid räigelt sooviks seda näha.
AIDAKE MIND SEE "RATED VERSIOON" LEIDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!Cerveza.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mchl Vaata postitustKas iPod Classicul on olemas diktofon?
Ma saan aru, et iPod Nanol on
Krt ei leia kuskilt sellist infot
iKaraoke näiteks on võimalik lisaseadmena sebida.Igati vinge asi.vistmitte.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar