Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Triklosan Vaata postitustKukutasin iPhone maha ning klaas täiesti ämblik, ekraan õnneks korras. Kus vahetada saaks?
Kontakt:
56603855
ccayser@gmail.com
KaiserMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Pragi#4 Vaata postitustKas kohtunikud keelavad mängida nn 'tehnika soki' ja teibiga noorte liigas, saali turniiridel jne?
Või siis iga kohtunik ise otsustab kas ütleb, et võta ära või võid mängida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSvenniid, vaata, on vahe, kas reaalne isik Budukas 30-aastasena kirjutab sellist huumorit, nagu ta antud hetkel päevast päeva siin foorumis teeb, või varikonto, kes esitleb end 11-aastasena ning särab ilmselgelt liiga rumalana, et tõsi olla. Siin on nagu päris suur vahe. Ehk hindad oma mõttekäigu ümber?
Nagu ma lugesin, et paljud buduka pirnid kustutatakse ära, ja kuna ma ei ole väga aktiivne kasutaja, siis ma lihtsalt ei jõua lugedagi neid.
Kuna ma eriti uudistega hetkel teatud olude sunnil kursis ei saa olla, siis ma käin aind off topicus vahest rumalatele küsimustele vastamas/küsimas ja totse vaatamas, ja üritan end Arsenali teemadega kursis hoida. Eks teil on omad naljad muudes topicutes.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustno aga kui on "vikerkaarevärviline" sokk, siis ei saagi sellest midagi erineda:P ja ikkagi - mis on "tehnikasokk"?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmis asi on tehnika sokk?
Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustaitäh et just ronaldo meile näiteks tõid. God bless you
kõige parem ülevaade on siiski siin
Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
http://www.arvutid24.eu
On kellelgi kokkupuuteid sealt sülearvuti tellimisega? Milline oli tegelik tarneaeg jms?
Kommentaar
-
Algselt postitas Pragi#4 Vaata postitustOn tekkinud selline väljend, mis siis iseenesest tähendab, et tõmmatakse sokk, peamiselt valget värvi (stiili mõttes) kedri peale, et näha välja cool.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar