Kuidas seletada seda, et naised on meestest lühemad? Ma mõtlen mingi evolutsiooniteooria põhjal näiteks. Mehed korjasid pähleid või mingeid asju kõrgelt puu otsast samal ajal kui naised küürutasid ja koopa põrandat koristasid?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKuidas seletada seda, et naised on meestest lühemad? Ma mõtlen mingi evolutsiooniteooria põhjal näiteks. Mehed korjasid pähleid või mingeid asju kõrgelt puu otsast samal ajal kui naised küürutasid ja koopa põrandat koristasid?
Kommentaar
-
Algselt postitas kyps Vaata postitustKas kuskilt saab G4S või mõne muu turvafirma kleepse, mida uksele annaks kleepida ilma et teenust ostaks?
Parem kirjuta uksele mõne venekeelne roppus. See aitab rohkem.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustMis reidiga on juhtunud? Miks kõik netti kasutavad penskarid sinna on kolind?
Kommentaar
-
Algselt postitas kyps Vaata postitustKas kuskilt saab G4S või mõne muu turvafirma kleepse, mida uksele annaks kleepida ilma et teenust ostaks?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustTean, et seda on foorumis arutatud - linkige/kribage kogemusi uefa.com saidilt striimi ostmisest?
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitusthttp://www.soccernet.ee/kuus-eesti-k...pa-liiga-mangu
Kas see tähendab, et need "kaks lisakohtunikku" seisavad värava taga?
Seal kandi nad toimetevad jh.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustsain lõpuks teada loo nime, mida olen otsinud viimased paar nädalat.
DUBBLISS NIPPLESTEP - REQUIEM (4AM DUB)
aga seda tõesti ei leia kuskilt. kuigi ega ma ei oska väga hästi otsida.
vihjeid, et kust otsida? pedevastused jätke endale
http://www.google.ee/#hl=et&q=dublis...a9b02161494367
1. vaste.
edit: esitaja nimi tuleb ka õigesti kirjutada.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustsain lõpuks teada loo nime, mida olen otsinud viimased paar nädalat.
DUBBLISS NIPPLESTEP - REQUIEM (4AM DUB)
aga seda tõesti ei leia kuskilt. kuigi ega ma ei oska väga hästi otsida.
vihjeid, et kust otsida? pedevastused jätke endale
ma ei leidnud isegi guugliga kellagi - ei lugu; ei esitajat. Oled kindel, et kirjavigu jms ei ole? Kus üldse lugu kuulsid ja kust nime teada said?
-e- muidugi oli kirjaviga. homo.
-e2- siit, pede, saad dubliss nipplestep - requiem for a dub(2) - http://www.mediafire.com/?ztfmvly1zwr
-e3- tra tänitamisega jäin ka hiljaks. peatee, peatee.
Kommentaar
-
1. Kas Pärnus kuskil saalihokit mängitakse?
2. Millised mängud Nintendo Wii'le kõige paremad oleks?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar