320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustKas see aasta toimub üldse jaanuaris Otepääl maailmakarika etapp? Ei viitsi ise otsida ja ausaltöeldes pole ühtegi reklaami ka selle kohta kuulnud..
ja küsimus 2: kas veerpalu sõidab täna?
1. Otepää mk etapp on 16-17 jaanuar
2. jah, veerpalu stardib.
E: ette jõuti
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustselline rumal küsimus, et kas maailmas on olemas päeva, mil pole veel kunagi keegi sündinud?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustselline rumal küsimus, et kas maailmas on olemas päeva, mil pole veel kunagi keegi sündinud?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustArvestades seda, et Jumal lõi inimese kuuendal päeval, siis esimesel viiel päeval ei sündinud kedagi.
EDIT: Sõnajalad ei ole kunagi ise väitnud, et nemad ei ole jumalad. Mõttekoht..
Kommentaar
-
Keegi arvutispets võiks öelda milles asi on, et kui ma trükin IE's www.seb.ee, siis sinna lehele ta läheb, aga www.swedbank.ee siis ei lähe. Ja kui neti avalehelt lähen klikkides panka, siis jookseb IE üldse kokku. Ärge soovitage Mozillat sest see ka mul ei tööta ID-kaardiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustKeegi arvutispets võiks öelda milles asi on, et kui ma trükin IE's www.seb.ee, siis sinna lehele ta läheb, aga www.swedbank.ee siis ei lähe. Ja kui neti avalehelt lähen klikkides panka, siis jookseb IE üldse kokku. Ärge soovitage Mozillat sest see ka mul ei tööta ID-kaardiga.
Muidu, kui sul firefox olemas on, kas siis see avab swebanki lehe?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustJah, Firefox avab ilusti Swedbank lehe. Kuid firefoxis omakorda ei tööta ID-kaardilugeja, ja kui peale tahan installida siis jookseb firefox igaveseks kokku ja aitab ainult re-install.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar