IE 7 on, IE 8't ei saanud peale. Kuna väitis, et minu keele installisatsiooni pole võimalik panna peale vms.. :P
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustIE 7 on, IE 8't ei saanud peale. Kuna väitis, et minu keele installisatsiooni pole võimalik panna peale vms.. :P
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustIE 7 on, IE 8't ei saanud peale. Kuna väitis, et minu keele installisatsiooni pole võimalik panna peale vms.. :PBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustNo kui ma trükin swedbank.ee sisse siis ta jääbki laadima, ja ei jõua mitte kuhugi.. kasvõi 20minutit laeb. Kui ma lähen käsitsi sinna (avaleht-> Äri-> Pank) ja ma Swedbank Erakliendile viitele peale vajutan jookseb IE mul täiesti kokku ja pean ctrl+alt+del vajutama. et IE kinni panna
Sama?
Ja see https://www.hanza.eeBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustSest suht imelik, et Firefox ka kokkujookseb, kui ma üritan ID-kaardi draivereid peale panna.
Üritasin ükskord ämma elu veits lihtsamaks teha ja lubasin talle ID-draiverid peale panna, et panka lihtsalt sisse saaks, aga tulemus oli see, et kuna tema tööarvutis IE blokeeritud, siis lootuseks see jäigi, sest Tulirebasega see toiming võimalik polnud. Vähemalt oli see nii paar kuud tagasi.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustID-kaardi draiveritega on see jama, et minu teada neid Firefoxiga ei saagi peale panna.
Üritasin ükskord ämma elu veits lihtsamaks teha ja lubasin talle ID-draiverid peale panna, et panka lihtsalt sisse saaks, aga tulemus oli see, et kuna tema tööarvutis IE blokeeritud, siis lootuseks see jäigi, sest Tulirebasega see toiming võimalik polnud. Vähemalt oli see nii paar kuud tagasi.
Vajaliku installeri firefoxi jaoks saab otse siit ja DigiDoc kliendi siit (digiallkirjade jaoks).
Firefox tuleb enne installiproge käivitamist kinni panna ning igaks juhuks installida admin kasutaja alt. Peale installi oleks ilus arvutile restart ka teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustma kardan, et äkki on asi arvutis - et viiruseid täis vms? Sest suht imelik, et Firefox ka kokkujookseb, kui ma üritan ID-kaardi draivereid peale panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitustkeegi mingit hunter s. thompsoni raamatut oskab soovitada? fear and loathing in las vegas on kümneid kordi läbi loetud, tahaks midagi veel. valikut on, aga seda õiget ei oska valida.
Kommentaar
-
Starmani kolmikpakett ja modem. Sinna taha ühendasin Thomson Speedtouch 715 v5 WL. (Elioni oma vist).
Läksin http://192.168.1.254 ja seadistasin wifi kuidagi. Võrk on olemas ja ühendab ära, kuid internetti ei lase.
Mingi sellin hoiatus on ka Your DSL connection is down. Verify that your SpeedTouch is correctly connected to your phone line
Kui Speedtouchi kaabilga arvuti taha ühndab, on internet olemas.
Oskab keegi aidata?
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustkas udutuledega tohib sõita?
et näiteks põlevad päevatuled ja siis udutuled
on kellelgi probleeme olnud mentidega udutulede pärast? kui suured trahvid võivad olla?
Udutuletega on ju see lugu ka, et taga on need ka olemas ja tagasõitjad võivad su peale üpris kurjaks saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustkas udutuledega tohib sõita?
et näiteks põlevad päevatuled ja siis udutuled
on kellelgi probleeme olnud mentidega udutulede pärast? kui suured trahvid võivad olla?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar