Algselt postitas EgoTrip
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas elx Vaata postitustaga miks sa üldse nendega sõitma peaksid?
olen seda talle maininud, ning öelnud, et nii on võimalik päris suur trahvi saada.
tema aga rajub vastu, et sõites päevatuledega (tuled on pooles asendis) koos udutuledega, on kõik on
seetõttu sooviks saada mingit reaalset infot, kas on lubatud või ei.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustasi pole minus, vaid mu põikpäises vennas. olen lugenud ja kuulnud, et udutuledega ei tohi sõta
olen seda talle maininud, ning öelnud, et nii on võimalik päris suur trahvi saada.
tema aga rajub vastu, et sõites päevatuledega (tuled on pooles asendis) koos udutuledega, on kõik on
seetõttu sooviks saada mingit reaalset infot, kas on lubatud või ei.
Kommentaar
-
LE "tulede kasutamine"
§ 180. Eesmised udutuled võivad põleda sõidu ajal ainult koos lähituledega või lähitulede asemel, kui nähtavus on halb.
§ 181. Tagumised udutuled võivad põleda sõidu ajal ainult asulavälisel teel, kui:
* nähtavus on halb;
* sõidutuulest ülestõstetud lumi, tolm või pori halvendab oluliselt tulede nähtavust tahapoole.
Mine võta siis kinni, kas see "kui nähtavus on halb" kehtib ka koos lähituledega põlemise kohta.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustkas udutuledega tohib sõita?
et näiteks põlevad päevatuled ja siis udutuled
on kellelgi probleeme olnud mentidega udutulede pärast? kui suured trahvid võivad olla?
Kommentaar
-
on kellelgi probleeme olnud mentidega udutulede pärast? kui suured trahvid võivad olla?GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
on kellelgi probleeme olnud mentidega udutulede pärast? kui suured trahvid võivad olla?
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitust
Udutuletega on ju see lugu ka, et taga on need ka olemas ja tagasõitjad võivad su peale üpris kurjaks saada.tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustMitu küsimust minult -
Kas ma saan see pühapäev minna Portugali, kui mu pass kaotab kehtivuse 28.03.2010 (peab vist ju 6-kuud kehtima enne reisi)?
Kaua teeb uut passi ja kui teen kiirpassi kas pühapäevaks jõuab valmis?
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustMitu küsimust minult -
Kas ma saan see pühapäev minna Portugali, kui mu pass kaotab kehtivuse 28.03.2010 (peab vist ju 6-kuud kehtima enne reisi)?
Kaua teeb uut passi ja kui teen kiirpassi kas pühapäevaks jõuab valmis?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar