Peale selle võid olla jackass ja kirjutada suurte trükitähtedega kogu kirja.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kui Olympic Poker Clubi minna pokkerit mängima siis peab ennast vist regama. Kas need andmed lähevad ka pankadesse või kuhugi ma ei tea kuhu?Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustKui Olympic Poker Clubi minna pokkerit mängima siis peab ennast vist regama. Kas need andmed lähevad ka pankadesse või kuhugi ma ei tea kuhu?HA! That's so funny I forgot to laugh... excluding that first Ha.
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustvana hea kartulivõtujutt päästab.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
b-day on sünnipäev vist.... d-day... pole kuulnudki
Aga noored majaomanikud ja muidu klemmid.... kuskohast oleks tallinnas mõistlik tellida turbabriketti... küttekeskus ja diislikeskus ja soov ja KB on läbi tuhnitud... tra... eelmine aasta oli tonni hind 1500 kanti... nüüd naljalt alla 2,2k ei saa... kas päriselt hinnad nii lakke tõusnud... on mõnd tarnijat, kes odavamalt müüks?
mul mõistus otsas... vaja läheks ühte alust
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustb-day on sünnipäev vist.... d-day... pole kuulnudki
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustAga noored majaomanikud ja muidu klemmid.... kuskohast oleks tallinnas mõistlik tellida turbabriketti... küttekeskus ja diislikeskus ja soov ja KB on läbi tuhnitud... tra... eelmine aasta oli tonni hind 1500 kanti... nüüd naljalt alla 2,2k ei saa... kas päriselt hinnad nii lakke tõusnud... on mõnd tarnijat, kes odavamalt müüks?
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitust
Aga noored majaomanikud ja muidu klemmid.... kuskohast oleks tallinnas mõistlik tellida turbabriketti... küttekeskus ja diislikeskus ja soov ja KB on läbi tuhnitud... tra... eelmine aasta oli tonni hind 1500 kanti... nüüd naljalt alla 2,2k ei saa... kas päriselt hinnad nii lakke tõusnud... on mõnd tarnijat, kes odavamalt müüks?
EDIT: oops, sai vist send nupule liiga hilja pressitudMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSünnipäev oleks ka minu pakkumine ja loogika, aga selle inimese sünnipäev on miskise 2 kuu pärast. D-day müsteerium on lahendatud.
Kommentaar
-
ID-pilet kaotab kehtivuse veebruari lõpus. Aga Edgar tõstab 1. veebruarist hinda. Kas ma praegu saaks omale vana hinnaga pileti ette osta? Või kuidagi nii, et ostan nö topeltpileti, mis hakkab kehtima veebruari algusest ja siis märts ja aprill on ikkagi vana hinnaga. Väga ei raatsi küll 3 korda rohkem maksta.
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitust
kultusfilmis "Mis sul viga on", on peategealsel üks kandev fraas "Mis sul viga on?", mitu korda peategelane seda fraasi sõnab?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar