kate hudson
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKäivitasin kogemata kodus Outlooki, mida polnud iidamast aadamast teind ja see laadis kõik mu töömeili koduarvutisse. Serverist tõmbas aga kõik meilid alla, niiet mujalt vaadates on postkast tühi. KAs ma ei saaks kuidagi olukorda ennistada ehk tagasi laadida need kuradi kirjad?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKäivitasin kogemata kodus Outlooki, mida polnud iidamast aadamast teind ja see laadis kõik mu töömeili koduarvutisse. Serverist tõmbas aga kõik meilid alla, niiet mujalt vaadates on postkast tühi. KAs ma ei saaks kuidagi olukorda ennistada ehk tagasi laadida need kuradi kirjad?
Aga üldiselt on raske miskit soovitada, kui ei tea mis seadistus sul kodus ja mis seadistus sul tööl on ja kas sul on tööl ka Outlook kasutusel ja kas sa räägid ikka MS Office Outlookist mitte Outlook Expressist?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Arteta Vaata postitustKas keegi võtaks mult suhu ?
Kommentaar
-
Algselt postitas kala2 Vaata postitustkeegi teab kus alamrubriigis olid tanel teini kohta naljad? kossust ei leidnud nagu
Kommentaar
-
Kabekoodeks ütleb: 4.1 Vastase kabendi löömine on kohustuslik ja seda saab teha nii edasi- kui ka tagasisuunas.
Ma küsin, mis värk on ja miks ei saa ma internetis kabet toksides tagasisuunas lüüa? Mitte kuskil, kus ma proovind olen!We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustKabekoodeks ütleb: 4.1 Vastase kabendi löömine on kohustuslik ja seda saab teha nii edasi- kui ka tagasisuunas.
Ma küsin, mis värk on ja miks ei saa ma internetis kabet toksides tagasisuunas lüüa? Mitte kuskil, kus ma proovind olen!Lõvi helistab põlevale ringile:
«Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»
Kommentaar
-
Algselt postitas RantZ Vaata postitustSa mängid äkki checkersit - mis on inglise kabe. seal saab ainult edasi lüüa.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustKas minu arvuti millel ERR Vancouveri erilehekülg just kõige paremini ei funka?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar