Algselt postitas Tauri.T
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustKvartalikaart on selle asja nimi. Ja saab osta küll praegu kehtiva hinnaga.
ja kui mul on alles neid kuue eeguseid pileteid kas siis nendega enam sõita ei saa?
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustb-day on sünnipäev vist.... d-day... pole kuulnudki
Aga noored majaomanikud ja muidu klemmid.... kuskohast oleks tallinnas mõistlik tellida turbabriketti... küttekeskus ja diislikeskus ja soov ja KB on läbi tuhnitud... tra... eelmine aasta oli tonni hind 1500 kanti... nüüd naljalt alla 2,2k ei saa... kas päriselt hinnad nii lakke tõusnud... on mõnd tarnijat, kes odavamalt müüks?
mul mõistus otsas... vaja läheks ühte alust
Ikka puu on see õige materjal.
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustD-Day on vast kõige laialdasemalt tuntud kui päevana, mil leidis aset Normandia Dessant. Muidu on tegu militaarterminiga mille kohta lähemalt loe siit.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMis on turbabriketiga kütmise juures pluss, et seda üldse kasutada? Tuhka tuleb ju sama palju välja võtta, kui ahju paned ja see tuhk on selline, et kui märjaks saab, siis päris pask. Mul on keldris paar ämbrit seda kütet juba 20 aastat ootel, ei taha teist kasutada. Ühe korra olen proovinud. Kas ta annab eriti head sooja?
Ikka puu on see õige materjal.
söe või turbakaga küttes on hea, lahmid ahju täis, termostaadid ise rugullivad klappe... ja radikad on 5-6h soojad.
üldiselt tulevast aastast plaan pelletite peale minna, veidi ahi ümber teha ja asi vask...
turbabrikett siiski puhtam kui kivisüsi:P
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustMa olen kuskilt aru saanud, et ka Iraagi vallutamine läheb D-Day alla ehk siis laias laastus on D-Day päev, kui mingi meeletu sõjaline operatsioon töösse läheb.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustnagu ma ütlesin, sai D-day müsteerium lahendatud. Aga wtf is B-day kui see pole sünnipäev?
seal oli küsimus, mis sündmus on b-day.
vastuseks oli - http://et.wikipedia.org/wiki/Barbarossa_plaan
aga vaevalt, et see sinu küsimuse vastuseks onСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustJa nüüd loe mu postituse teine lause uuesti üle ning vaata ka linki. Sul on muidu täiesti õigus, lihtsalt Normandia Dessant on see kõige-kõigem D-Day. Aga oma D-päev ja H-tunnid on isegi meie Kevadtormil, tegu täiesti universaalse militaarterminigia.
Algselt postitas cannumannagu ma ütlesin, sai D-day müsteerium lahendatud. Aga wtf is B-day kui see pole sünnipäev?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas QR717 Vaata postitustKas ma saan enda moneybookeri kontolt raha enda pangakontole kanda, kui ma pole varem ise ülekannet teinud moneybookerisse?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar