Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Jasper
    Maldini Baresi Rivera
    • May 2003
    • 16175

Algselt postitanud kasutaja Tauri.T poolt
    Või kuidagi nii, et ostan nö topeltpileti, mis hakkab kehtima veebruari algusest ja siis märts ja aprill on ikkagi vana hinnaga. Väga ei raatsi küll 3 korda rohkem maksta.
    Kvartalikaart on selle asja nimi. Ja saab osta küll praegu kehtiva hinnaga.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

• xrip55
      Eesti koondislane
      • Jan 2009
      • 1103

Algselt postitanud kasutaja Jasper poolt
      Kvartalikaart on selle asja nimi. Ja saab osta küll praegu kehtiva hinnaga.
      Kui kõrgeks need piletite hinnad kerkivad?
      ja kui mul on alles neid kuue eeguseid pileteid kas siis nendega enam sõita ei saa?

Kommentaar

• urmar
        Sõltumatu mõtleja
        • May 2005
        • 9315

Algselt postitanud kasutaja taku* poolt
        b-day on sünnipäev vist.... d-day... pole kuulnudki

Aga noored majaomanikud ja muidu klemmid.... kuskohast oleks tallinnas mõistlik tellida turbabriketti... küttekeskus ja diislikeskus ja soov ja KB on läbi tuhnitud... tra... eelmine aasta oli tonni hind 1500 kanti... nüüd naljalt alla 2,2k ei saa... kas päriselt hinnad nii lakke tõusnud... on mõnd tarnijat, kes odavamalt müüks?

mul mõistus otsas... vaja läheks ühte alust
        Mis on turbabriketiga kütmise juures pluss, et seda üldse kasutada? Tuhka tuleb ju sama palju välja võtta, kui ahju paned ja see tuhk on selline, et kui märjaks saab, siis päris pask. Mul on keldris paar ämbrit seda kütet juba 20 aastat ootel, ei taha teist kasutada. Ühe korra olen proovinud. Kas ta annab eriti head sooja?

Ikka puu on see õige materjal.

Kommentaar

• Maarek
          Eesti koondislane
          • Aug 2001
          • 7852

Algselt postitanud kasutaja olegtoivo poolt
          D-Day on vast kõige laialdasemalt tuntud kui päevana, mil leidis aset Normandia Dessant. Muidu on tegu militaarterminiga mille kohta lähemalt loe siit.
          Ma olen kuskilt aru saanud, et ka Iraagi vallutamine läheb D-Day alla ehk siis laias laastus on D-Day päev, kui mingi meeletu sõjaline operatsioon töösse läheb.
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

• cannuman
            fänn
            • Jun 2004
            • 15044

nagu ma ütlesin, sai D-day müsteerium lahendatud. Aga wtf is B-day kui see pole sünnipäev?

Kommentaar

• taku*
              d-day
              • Feb 2004
              • 9678

Algselt postitanud kasutaja urmar poolt
              Mis on turbabriketiga kütmise juures pluss, et seda üldse kasutada? Tuhka tuleb ju sama palju välja võtta, kui ahju paned ja see tuhk on selline, et kui märjaks saab, siis päris pask. Mul on keldris paar ämbrit seda kütet juba 20 aastat ootel, ei taha teist kasutada. Ühe korra olen proovinud. Kas ta annab eriti head sooja?

Ikka puu on see õige materjal.
              keskkütte katelt on kasehalgudega suht kepp kütta või mis?

söe või turbakaga küttes on hea, lahmid ahju täis, termostaadid ise rugullivad klappe... ja radikad on 5-6h soojad.

üldiselt tulevast aastast plaan pelletite peale minna, veidi ahi ümber teha ja asi vask...

turbabrikett siiski puhtam kui kivisüsi:P

Kommentaar

• urmar
                Sõltumatu mõtleja
                • May 2005
                • 9315

Selge, mina kütan vaid ahju ja pliiti.

Kommentaar

• taku*
                  d-day
                  • Feb 2004
                  • 9678

ahju jaoks tõesti oleks turbabrikett keberniit

Kommentaar

• olegtoivo
                    ei ole oleg ega toivo
                    • Aug 2004
                    • 1061

Algselt postitanud kasutaja Maarek poolt
                    Ma olen kuskilt aru saanud, et ka Iraagi vallutamine läheb D-Day alla ehk siis laias laastus on D-Day päev, kui mingi meeletu sõjaline operatsioon töösse läheb.
                    Ja nüüd loe mu postituse teine lause uuesti üle ning vaata ka linki. Sul on muidu täiesti õigus, lihtsalt Normandia Dessant on see kõige-kõigem D-Day. Aga oma D-päev ja H-tunnid on isegi meie Kevadtormil, tegu täiesti universaalse militaarterminigia.

Kommentaar

• EgoTrip
                      Frequent Flyer
                      • Dec 2001
                      • 4594

Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
                      nagu ma ütlesin, sai D-day müsteerium lahendatud. Aga wtf is B-day kui see pole sünnipäev?
                      hiljuti käisin mälumängul
                      seal oli küsimus, mis sündmus on b-day.
                      vastuseks oli - http://et.wikipedia.org/wiki/Barbarossa_plaan
                      aga vaevalt, et see sinu küsimuse vastuseks on
                      Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

• taku*
                        d-day
                        • Feb 2004
                        • 9678

ma arvan, et vabalt võiksid hoopis msnis küsida neilt, et miks see või too....

seda enam, et kui d-day on mõnel su 17 aastasel sõbrannal nimeks,siis pigem arvan, et see tähistab päeva millal ta uued Diori saapad sai või b-päeva puhul banaani püreed sõi

Kommentaar

• QRkood
                          Asjahuviline
                          • May 2008
                          • 1036

Kas ma saan enda moneybookeri kontolt raha enda pangakontole kanda, kui ma pole varem ise ülekannet teinud moneybookerisse?

Kommentaar

• Maarek
                            Eesti koondislane
                            • Aug 2001
                            • 7852

Algselt postitanud kasutaja olegtoivo poolt
                            Ja nüüd loe mu postituse teine lause uuesti üle ning vaata ka linki. Sul on muidu täiesti õigus, lihtsalt Normandia Dessant on see kõige-kõigem D-Day. Aga oma D-päev ja H-tunnid on isegi meie Kevadtormil, tegu täiesti universaalse militaarterminigia.
                            Lingiga tutvusin ka, aga veits hiljem

Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
                            Club Vision B-Day Party, kuigi sinna on ka veel natuke aega
                            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

• Epic
                              Eesti koondislane
                              • May 2002
                              • 11948

Algselt postitanud kasutaja QR717 poolt
                              Kas ma saan enda moneybookeri kontolt raha enda pangakontole kanda, kui ma pole varem ise ülekannet teinud moneybookerisse?
                              Peaks saama küll. Vähemalt mulle kuskilt meenub, et ma ise olen seda teinud.

Kommentaar

• futbolidipaul
                                U21
                                • Aug 2003
                                • 4404

Huupi pakkumine, aga kui d-day oli lahutuste päev, siis postimehest käis paar päeva tagasi läbi, et on aasta kõige sitem päev, siis äkki oli bad day?
                                Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Töötlen...