Decision Day?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
"D-Day" and "H-Hour" are general terms used for the day and hour to mark the beginning of an important event.
Nagu ma ütlesin, siis antud juhul tähendas see lahutust. See kas lahutus algab inglise keeles D tähega on asjaga seotud või mitte, ei oska kommentaarida.
Teise kontakti B-day tähendas siiski kolmanda isiku sünnipäeva. Mind lihtsalt hakkas huvitama, et enavähem samal aja ühel B-day ja teisel D-day et mis värk on. Seda miks see probleem siin nii paljude perset kraapima hakkas on muidugi müstiliselt tore
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust"D-Day" and "H-Hour" are general terms used for the day and hour to mark the beginning of an important event.
Nagu ma ütlesin, siis antud juhul tähendas see lahutust. See kas lahutus algab inglise keeles D tähega on asjaga seotud või mitte, ei oska kommentaarida.
Teise kontakti B-day tähendas siiski kolmanda isiku sünnipäeva. Mind lihtsalt hakkas huvitama, et enavähem samal aja ühel B-day ja teisel D-day et mis värk on. Seda miks see probleem siin nii paljude perset kraapima hakkas on muidugi müstiliselt tore
Kommentaar
-
Selline küsimus, et olen selline tore külalislahke laps ja rakendan selliseid asju, nagu hospitalityclub ja couchsurfing, nii ise ööbides välismaal ja olen mõnda lasknud enda juurde kah ööbima. ET siis, selline juhtum on, et Algeria-st (inglise keelne sõna muide) päris mingi mehike peilis mind välja ja uuris, et kas ma saan talle selle viisa tarvis vistiting letterit saata vms. Ehk siis ma peaksin nagu ametlikult kuidagi Kodakondsus- ja Migratsiooniameti kaudu ehk, tegema miski kirja ja saatma selle talle vast, et tema edasi toimetaks sellega. Aga lugesin kusagilt, et mina, kui kutsuja võtan ka omale vastutava miski rolli.. et mis kohustused ja jamad ma võin endale kaela tõmmata, kui tüüp otsustab näiteks juveelipoodi röövima tulla eestisse vms.. Ehk siis äkki kellelgi on miskeid kogemusi või mõtteid. Eelkõige asjalikke.
Kommentaar
-
Täna näitas reporteris uudist, et Scorpions lõpetab. Seal oli kaks lugu, mida scorpions esitas. Esimene oli Hurricane, aga teine? Selline, kus tümpsu üldse ei olnud, aga ei olnud väga aeglane. Olen üsna tihti kuulnud seda, seega võib olla üks nende tuntuimaid lugusid, aga youtubes lugusid uurides pole õige otsa veel komistanud. Ehk keegi aitab
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustSelline küsimus, et olen selline tore külalislahke laps ja rakendan selliseid asju, nagu hospitalityclub ja couchsurfing, nii ise ööbides välismaal ja olen mõnda lasknud enda juurde kah ööbima. ET siis, selline juhtum on, et Algeria-st (inglise keelne sõna muide) päris mingi mehike peilis mind välja ja uuris, et kas ma saan talle selle viisa tarvis vistiting letterit saata vms. Ehk siis ma peaksin nagu ametlikult kuidagi Kodakondsus- ja Migratsiooniameti kaudu ehk, tegema miski kirja ja saatma selle talle vast, et tema edasi toimetaks sellega. Aga lugesin kusagilt, et mina, kui kutsuja võtan ka omale vastutava miski rolli.. et mis kohustused ja jamad ma võin endale kaela tõmmata, kui tüüp otsustab näiteks juveelipoodi röövima tulla eestisse vms.. Ehk siis äkki kellelgi on miskeid kogemusi või mõtteid. Eelkõige asjalikke.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustSina vastutad sel juhul, et ta ikka õigel ajal siit ära läheks jne. Üldiselt tahavad nad seepärast tulla, et saada viisat ja siis soojemale maale putkata. Sellisel juhul esitatakse tema otsimise arved samuti sulle, et ära mingit alžeeria mehikest küll enda poole kutsu. Teda ei saa ju põrutada ka.
Aga jah, jätan oma heateod pooleli selle asjaga praegu. Niigi võtsin Aruküla kõrtsi juurest mingi suitsuhaisuse naise peale ja pidin konihaisus Tallinna paarutama. Aga tükki ikka küljest ei võtnud. Olgu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar