Algselt postitas allarn
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas manitaaz Vaata postitustüteldi, et 2007. aasta ühisteenused. ütlesin, et maskin ära aga nemad ei saa midagi teha/tea midagi.
* Olen võla sissenõudjale vabatahtlikult õigeaegselt tasunud, kuid kohtutäitur algatas minu suhtes täitemenetluse (saatis täitmisteate). Kuidas käituda?
Kohtutäituril puudub võimalus sissenõudjatele laekuvaid makseid ise kontrollida ning seega lähtub tema täitemenetluse algatamisel üksnes täitedokumendist ja sissenõudja avaldusest. Vahel juhtub aga, et sissenõudjad esitavad ekslikult täitmisele eelnevalt juba täidetud täitedokumente. Kui olete võla sissenõudjale vabatahtlikult õigel ajal tasunud, kuid saate siiski kohtutäiturilt täitmisteate, siis peaksite kindlasti võtma teate saatnud kohtutäituriga kiiresti ühendust ning esitama talle maksekorralduse, millelt nähtub, et olete võla õigeaegselt sissenõudjale tasunud. Sellisel juhul täitemenetlus Teie suhtes lõpetatakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas manitaaz Vaata postitustüteldi, et 2007. aasta ühisteenused. ütlesin, et maskin ära aga nemad ei saa midagi teha/tea midagi.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustAga keegi oskaks umbes öelda, millal see fenomen seal kommentaariumis algas? Vahel saab kõvasti naerda ikka.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustReasmootor, kõik silindrid asetsevad ühes reas.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas krissu04korvpalli pedede pealetungist jalgpalli teemadele. ausalt öeldes käivad mulle ka need pinda
Ning kasutaja Manitaaz probleemi lahenduseks soovitan Võsareporteri kutsuda
Kommentaar
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustEsiteks mul on suht sitt nett. Kas mul oleks mingi nipiga võimalus neti kaudu Arsenali - ManU mängu vaadata. Striim? ärge mind kohe maha tehke, sest pole varem neti kaudu mänge vaadanud.
http://myp2p.eu/
http://rojadirecta.com/
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar